Ukrayna'da öldürülen askerlerin üzerinde Suriye parası bulundu!

Rusya'nın işgal girişimine uğrayan Ukrayna'da ilginç bir gelişme yaşandı. Ukraynalı askerler, düşman askerlerinin kıyafetlerinde Suriye paralarına rastladı. Bu gelişme, Esad destekli Suriyeli askerlerin Ukrayna'da olduğu iddiasını güçlendirdi.

Savaşın yaşandığı Ukrayna'da çekilen bir fotoğrafta, Rus için çarpıştıkları sırada Ukraynalı askerlerin öldürdüğü askerlerin üzerinden çıkan Suriye banknotlarından bazıları görülüyor.

'ESAD DESTEKLİ SURİYELİ ASKERLER UKRAYNA'DA' İDDİASI

Haftanın başlarında Batı medyası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ordusunun verdiği kayıplar nedeniyle Suriye'den paralı askerlerin desteğini almak istediğini yazmış; diğer bazı medya kuruluşları ise bunun yerine Vladimir Putin'in kişisel ordusu olarak bilinen Wagner grubunun Ukrayna'ya getirildiğini bildirmişti.

Öldürülen askerlerin üzerinden çıkan Suriye liraları ise Ukrayna'daki varlığı Kremlin tarafından reddedilen Esad destekli Suriyeli paralı askerlerin varlığına dair şüpheleri artırdı.

Ukrayna'daki savaştaki gelişmeleri takip eden Ortadoğu Güvenlik ve Jeopolitik Danışmanlığı Başkanı Le Beck'in de fotoğrafı doğrulayarak Twitter'da paylaştığı görüldü.

Bu kişilerin Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelenskiy'nin öldürülmesi için Rusya Devlet Başkanı'ndan bizzat alınan emir aldıkları iddia ediliyor.

 

 

-SuperHaber

 

 

 

Ukrayna'da öldürülen askerlerin üzerinde Suriye parası bulundu! ile ilgili etiketler Ukrayna Suriye Para Rusya Savaş asker Esad
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.