Maske takmayan yaşlı adama polis şiddeti

Ukrayna'ya bağlı Çernovtsi kentinde bulunan bir caddede denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan yaşlı bir adama şiddet uygulayarak gözaltına almaya çalıştı. O görüntüler infiale yol açtı.

Çernovtsi şehrinde bulunan Kamarova Caddesi’nde polis, maske takmayan yaşlı adamı darp ederek, gözaltına almaya çalıştı.

FENALAŞTI AMBULANS ÇAĞRILDI

Polis, yaşlı adamı yere yatırarak, kelepçe taktı. Yaşlı adam polisin müdahalesi sonrası fenalaşırken, çevredekiler polislere tepki gösterdi. Adamın fenalaştığını gören polis kelepçeleri çıkararak, olay yerine ambulans çağırdı. Çevredeki vatandaşlar ise olay anını telefonları ile anbean kaydetti.

Ülkede koronavirüs salgını nedeniyle maske takmak zorunlu olurken, maske takmayanlara ve karantina kurallarını ihlal edenlere 17 bin Grivna (4 bin 300 TL) para cezası kesiliyor.

CEZADAN KAÇAMADI

Yaşlı adama, Ukrayna İdari Suçlar Kanunu’nun 173. Maddesi (Holiganlık), 185. Maddesi (Görevi başındaki güvenlik güçlerine zorluk çıkarma) ve 44-3. Maddesi (Karantina kurallarını ihlal) gereğince 2 ayrı protokol düzenlenerek ceza kesildi.

UKRAYNA'DA SON DURUM

Öte yandan, Ukrayna’da toplam koronavirüs vaka sayısı 54 bin 133’e, can kaybı ise bin 398’e yükseldi.

(İHA)

Maske takmayan yaşlı adama polis şiddeti

Maske takmayan yaşlı adama polis şiddeti ile ilgili etiketler polis Şiddet maske Ukrayna yaşlı adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.