Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı

Ukrayna'da Lviv'den yola çıkan CNN Türk ekibinin aracı Kiev yakınlarında hedef alındı. Canlı yayında olayı aktaran Hande Fırat, ekibin araçlarının lastiklerine ateş açıldığını ve konvoy ile birlikte geri döndüklerini söyledi.

Ukrayna'nın Lviv şehrinden yolan çıkan CNN Türk aracı Kiev yakınlarında hedef alındı. Ekipte muhabir Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı'nın olduğu belirtilirken, Hande Fırat araçlarının lastiklerine ateş açıldığı ve konvoy ile birlikte geri döndüklerini bildirdi.

CNN Türk'te ekrana gelen Gece Görüşü programının moderatörü Hande Fırat, Ukrayna'da yaşanan sıcak gelişmeyi şöyle aktardı:

"Lviv'den Kiev'e giden CNN Türk ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Ekipte Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı var. Aracın lastiklerini isabet aldığı, konvoydaki diğer araçlarla geri dönüyorlar bilgisi var. Aracın lastiklerine isabet almış, iki lastik patlamış. Konvoyda diğer araçlarla Kiev'e giremeden geri döndükleri bilgisi var. Konuşan arkadaşımızın söylediği, 'Ne yapacaklarını bilmiyorlardı, konvoyla geri dönüyorlardı. Hat koptu.' Şimdi Samet'e de Emre'ye de ulaşmaya çalışıyoruz. Editör arkadaşlarımızla yazışıyoruz. Allah korusun ama herhangi bir kötü bir durum var mı yok mu... Belli ki CNN Türk'ten İdris Arıkan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişler. Bugün yola çıkmışlardı. Samet'in İdris ile yaptığı telefon görüşmesinden edindiğimiz bilgi şu an için şu; araçların lastiklerine ateş açıldığı, konvoyda başka araçların da olduğu ve geldikleri yoldan geri dönmekte oldukları yönünde." dedi.

Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı ile ilgili etiketler Ukrayna CNN Türk ekibi ateş açıldı Rusya Ukrayna savaşı Samet Güner Caner Emre Kınacı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.