Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı

Ukrayna güvenlik güçleri ülke tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. Lviv kentinde düzenlenen operasyonda 1 tondan fazla eroin ele geçirildi. Operasyonda 4 Türk'ün de gözaltına alındığı bildirildi.

Ukrayna Güvenlik Servisi’nden (SBU) yapılan açıklamada, Lviv’de düzenlenen operasyonda piyasa değeri 2,3 milyar grivna (yaklaşık 598 milyon TL) olan 1 ton 35 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği duyuruldu.

Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı

DİPLOMATİK YÜK OLARAK AB'YE GÖNDERİLECEKTİ

Pakistan'dan Ukrayna’ya deniz yoluyla getirilen uyuşturucunun, uluslararası organize suç örgütü tarafından, diplomatik yük gösterilerek Avrupa Birliği’ne (AB) gönderilmesinin planlandığı ortaya çıkartıldı.

Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı - Resim : 2

Ukrayna Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, ülke tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunda 4 Türk vatandaşının gözaltına alındığı bildirildi.

Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı - Resim : 3

Gözaltına alınan kişiler arasında uyuşturucu trafiğinin organizatörlerinden olduğu belirlenen bir Türk vatandaşının da bulunduğu kaydedildi.
Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı - Resim : 4
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, suç şebekesinin diğer üyelerinin tespit edilmesi için gerekli önlemlerin alındığı ifade edildi.

Ukrayna'da 4 Türk gözaltına alındı ile ilgili etiketler Ukrayna Operasyon uyuşturucu Türk Pakistan Lviv ab

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.