Ukrayna: Teslimat gerçekleşti

Ukrayna'ya bağlı savunma ihracatı ajansı UkrSpetsExport CEO’su Vadym Nozdrya, Ukrayna tarafından Türkiye’ye S-125 Hava Savunma Füze Sistemi teslim edildiğini açıkladı. Türkiye’ye teslim edildiği iddia edilen söz konusu sistemin, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne mi yoksa bir savunma sanayii şirketine mi teslim edildiği ise açıklanmadı.

Ukrayna devletinin savunma sanayii ihracatından sorumlu ajansı UkrSpetsExport ‘un CEO’su Vadym Nozdrya, geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte, Ukrayna tarafından Türkiye’ye S-125 Hava Savunma Füze Sistemi teslim edildiğini açıkladı.

"EYLÜL AYINDA GÖNDERİLDİ"

Nozdrya, “Benzer şekilde, başka bir özel şirket olan Aerotechnika da bizimle başarılı bir şekilde çalışıyor ve çalışmaları sonucunda modernize edilmiş bir S-125 Yerden Hava Füze (SAM) Sistemi, Eylül ayında bir Türk müşteriye gönderildi” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye teslim edildiği iddia edilen sistemin, bir savunma sanayii şirketine mi yoksaTürk Silahlı Kuvvetleri’ne mi teslim edildiği ise açıklanmadı.

Ukrayna: Teslimat gerçekleşti ile ilgili etiketler Türk Silahlı Kuvvetleri Ukrayna hava savunma sistemi S-125
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.