Ukrayna Savunma Bakanlığı çağrı yaptı, tüm tabelalar indi: Hedef akıllarını karıştırmak

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rus saldırılarının yaşandığı kentlerde vatandaşlara çağrı yaparak tüm yol tabelalarının indirilmesini istedi. Çağrıya uyan Ukraynalılar tabelaları indirerek Rus askerlere yönelik küfürlü ifadeler kullandı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar sürerken, Rus güçlerinin ülkelerini işgal etmesini engellemek isteyen Ukraynalılar da ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Ukrayna hükümetinin son olarak imza attığı yöntem ise Rus askerlerde büyük şaşkınlık yarattı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından halka yapılan çağrıda Rus ordusunu şaşırtmak ve ilerleyişlerini engellemek için tüm tabelaların indirilmesi istendi.

Ukrayna Savunma Bakanlığı çağrı yaptı, tüm tabelalar indi: Hedef akıllarını karıştırmak

"HEDEF AKILLARINI KARIŞTIRMAK"

Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ukrayna'da yasa dışı hareket eden düşmanı şaşırtmak ve aklını karıştırmak için çağrıda bulunuyoruz. Bölgenizde sokakların, şehirlerin, köylerin isim ve numaralarının yer aldığı tabela ve işaretleri kaldırın" ifadelerine yer verildi. Ukrayna hükümetinin çağrısı sonrası Ivano-Frankivsk bölgesindeki halk, Rus ordusunu şaşırtmak için tabela işaretlerini kaldırmaya başladı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı çağrı yaptı, tüm tabelalar indi: Hedef akıllarını karıştırmak - Resim : 2

TABELALARA ŞEHİR ADLARI YERİNE KÜFÜR YAZDILAR

Yolların inşasından ve bakımından sorumlu Ukraynalı bir şirket de Rus kuvvetlerinin ülke çapında yollarını bulmak için kullanılabilecek tüm yol işaretlerini kaldırdığını açıkladı. Ukravtodor şirketinden "Düşmanın iletişimi zayıf, arazide ilerleyemiyorlar" ve "Onların cehenneme gitmelerine yardım edelim." şeklinde paylaşımlar yapıldı. Şirket tarafından değiştirilen tabelalarda Rus ordusuna yönelik küfürlü ifadeler de yer aldı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı çağrı yaptı, tüm tabelalar indi: Hedef akıllarını karıştırmak ile ilgili etiketler Ukrayna küfür yol tabelası rus askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.