Ukrayna: Rusya ile müzakereler videokonferans yoluyla devam ediyor!

Ukrayna, barışa Rusya'dan daha istekli. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakerelerin videokonferans yoluyla devam ettiğini bildirdi ve ekledi: 'Müzakelerde duygusal süreç çok zorgeçiyor'. Rusya lideri ise, daha önce yaptığı açıklamada müzakerelerin çıkmaza girdiğini açıklamıştı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, müzakere sürecinin çıkmaza girdiğini ifade etmişti.

MÜZAKERELERDE DUYGUSAL SÜREÇ ÇOK ZOR GEÇİYOR

Putin’in ardından müzakerelere ilişkin açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, müzakere sürecinin zorlu geçtiğini ifade ederek, "Müzakerelerde duygusal süreç zor geçiyor. Müzakere alt gruplarının görüşmeleri videokonferans yoluyla sürüyor. Temsilcilerimiz Ukrayna’nın çıkarlarını son derece muhafaza ediyor" dedi.

RUSYA, UKRAYNA'DAN ÇOK DAHA KARAMSAR

Öte yandan Putin, İstanbul’da Rusya-Ukrayna müzakere heyetinin bazı konularda vardığı anlaşmaların çıkmaza girdiğini belirtmiş, "Kiev, tarafların İstanbul'daki görüşmelerinde varılan anlaşmalardan uzaklaştı ve müzakereler çıkmaza girdi” demişti.

 

SuperHaber 

Kaynak: İHA

Ukrayna: Rusya ile müzakereler videokonferans yoluyla devam ediyor! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya müzakere videokonferans duygusal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.