Ukrayna-Polonya sınırında tansiyon yükseliyor! Vatandaşlar, -10 derecede bekliyor...

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinde 3'üncü güne girildi. Tüm dünya gelişmeleri endişeyle takip ederken Ukrayna-Polonya sınırında da tansiyon yükselmeye başladı. İşte -10 derecede umutlu bekleyişin devam ettiği bölgede son durum...

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinde üçüncü güne girildi. Ülkenin başkenti Kiev dahil olmak üzere birçok kentte çatışmaların şiddeti gece saatlerinden itibaren arttı.

Rus birliklerine karşı direnişin sürdüğü Ukrayna'da 3'ü çocuk 198 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Başkent Kiev'de 28 şubat sabahına kadar 17:00- 08:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Bu saatte dışarda olanlar düşman gruptan sayılacak.

Ukrayna-Polonya sınırında tansiyon yükseliyor! Vatandaşlar, -10 derecede bekliyor...

POLONYA SINIRINDA BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Tansiyonun gittikçe arttığı ülkede, vatandaşların Polonya sınırında bekleyişi de sürüyor. Ukrayna hükümetinin aldığı kararla birlikte 18-60 yaş arası Ukraynalı erkeklerin ülkeden ayrılmasına izin verilmiyor.

-10 derecede umutlu bekleyişin devam ettiği bölgede, zaman zaman hareketli dakikalar yaşanıyor.

Ukrayna-Polonya sınırında tansiyon yükseliyor! Vatandaşlar, -10 derecede bekliyor... ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Savaş Putin harekat Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.