Ukrayna ordusu, alçak uçuş yapan Rus helikopterini böyle vurdu

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları 10'uncu günde de devam ediyor. Tansiyonun düşmediği bölgeden tedirgin eden görüntüler geliyor. Ukrayna ordusunun, alçak uçuş yapan bir Rus helikopterini vurduğu anlar kameraya böyle yansıdı...

Ukrayna - Rusya savaşında 10. güne girildi. İki taraf arasında günlerdir devam eden şiddetli çatışmalar bugün de etkisini sürdürdü. Başkent Kiev dahil olmak üzere birçok kentte sık sık sirenler çalıyor, füzeli saldırılar gerçekleştiriliyor.

RUS HELİKOPTERİNİN DÜŞÜRÜLME ANI PAYLAŞILDI

Sosyal medyada Ukrayna ordusu tarafından paylaşılan görüntüde keşif uçuşu yaptığı düşünülen bir Rus helikopterinin düşürülme anı paylaşıldı. Ukrayna ordusu yaptığı açıklamada helikopterin omuz üzerinden atılan uçaksavar füzesiyle düşürüldüğünü açıklarken pilotun hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ukrayna ordusu, alçak uçuş yapan Rus helikopterini böyle vurdu

498 RUS ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da hayatını kaybeden Rus askerlerinin sayısını açıkladı. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov yaptığı açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna'daki operasyonları sırasında 498 Rus askerinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna hükümet yetkilileri bu sayıyı 9 bin olarak açıklamıştı.

Ukrayna ordusu, alçak uçuş yapan Rus helikopterini böyle vurdu ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna helikopter Savaş ukrayna ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.