Ukrayna liderinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a samimi geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve eşinin Covid-19 testlerinin pozitif çıkması, tüm dünyadan geçmiş olsun dilekleri gelmesine sebep oldu. Samimi mesajların içinden Ukrayna liderinin mesajı öne çıkarak dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aynı samimiyette bir cevap verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından hem Türkiye'nin hem de Dünya'nın her yerinden geçmiş olsun dilekleri yağmaya devam ediyor. 

Mesajların içerdiği samimiyet ise özellikle Ukrayna liderinin mesajında kendini gösteriyor. 

'ARKADAŞLARIMIZ TAYYİP BEY VE EMİNE HANIM...'

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, resmi Twitter hesabından Türkçe olarak yaptığ paylaşımda 'Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın @RTErdogan ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın #Covid19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.' ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN: KIYMETLİ DOSTUM... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu mesajın üzerine aynı samimiyette bir paylaşım yaparak Ukrayna liderine cevap verdi. Erdoğan şöyle dedi:

'Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum.'

 

Ukrayna liderinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a samimi geçmiş olsun mesajı ile ilgili etiketler Ukrayna Korona Erdoğan Twitter zelenski Zelenskiy covid geçmiş olsun Omicron emine tayyip recep dostum arkadaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.