Ukrayna lideri: 1 Aralık'ta darbe girişimi olacağını öğrendik!

Batı yanlısı Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, 1 Aralık'ta Ukrayna'da darbe olacağı istihbaratını aldıklarını ve ellerinde ses kayıtlarının olduğunu duyurdu. Kendisinin ülkenin eski lideri Yanukoviç gibi kaçmayacağını söyledi.

Rusya ve NATO arasında adeta çatırdayan Ukrayna'nın lideri, bir TV programında çok çarpıcı ifadelere yer verdi. 

'1 ARALIKTA DARBE GİRİŞİMİ OLACAĞINI ÖĞRENDİK'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ülkesinde 1 Aralık’ta darbe girişimi yapılacağına dair istihbarat aldıklarını duyurdu.

Zelenskiy, "Ukrayna Devlet Başkanına 30 Soru" programında yaptığı açıklamada, darbe yapılacağına ilişkin istihbarat aldıklarını kaydetti.

'BEN YANUKOVİÇ GİBİ KAÇMAYACAĞIM'

Zelenskiy, iş adamı Rinat Ahmetov'un darbe girişimine dahlinin konuşulduğu ses kayıtları olduğunu ifade etti.

Konuya ilişkin bilgi almak için Ahmetov'u devlet başkanlığına davet eden Zelenskiy, kendisinin 2014'te ülkeden kaçan eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç gibi olmadığını ve kaçmayacağını belirtti.

 
Ukrayna lideri: 1 Aralık'ta darbe girişimi olacağını öğrendik! ile ilgili etiketler Ukrayna Darbe İstihbarat 1 aralık Zelenskiy zelensky
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.