Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner kaç yaşında, neden öldü?

Uğurtan Sayıner kimdir? TRT 1'in efsane dizisi Bizimkiler dizisinder Cemil karakterini oynayan Uğurtan Sayıner vefat etti. Bizimkiler dizisinin takipçileri ve sanat dünyasının takipçileri Uğurtan Sayıner neden öldü, hastalığı neydi gibi sorulara yanıt arıyor. Peki Uğurtan Sayıner kaç yaşında, neden öldü?

Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner kaç yaşında, neden öldü?

Uğurtan Sayıner kimdir, neden öldü? Efsane dizi Bizimkiler'de Cemil karakterini oynayan Uğurtan Sayıner öldü. Peki Uğurtan Sayıner kaç yaşında öldü? Uğurtan Sayıner hastalığı neydi?

UĞURTAN SAYINER NEDEN ÖLDÜ?

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan ve 1989-2002 yılları arasında yayınlanan Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile rol alan Uğurtan Sayıner 77 yaşında hayatını kaybetti.

Dillere pelesenk olmuş replikleri ile gönüllerde taht kuran Uğurtan Sayıner'in en meşhur sözleri ise "Sevim koş katil geldi", "Benim Adım Cemil" olmuştur.

Uğurtan Sayıner kimdir, nereli ve kaç yaşında? Uğurtan Sayıner hayatı  hakkında

İzmir Karşıyaka'daki evinde yaşlılığa bağlı rahatsılıklardan dolayı hayatını kaybeden Uğurtan Sayıner'in vefat haberini ev arkadaşı tiyatro sanatçısı Osman Cavcı verdi.

İleri yaşla birlikte yeme bozukluğu, sıvı elektrolit dengesizlik hastalığıyla mücadele eden ve geçtiğimiz yıl İzmir Eşrefpaşa Hastanesi'nde tedavi gören Uğurtan Sayıner sağılığına kısa sürede kavuşmuştu.

Son dakika: Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner'in son hali üzdü

UĞURTAN SAYINER KİMDİR?

İktisat fakültesi mezunu olan Uğurtan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Uğurtan Sayıner, Perihan Abla, İki Koca Adam, Avanak Dedektör, El Kızı, Küçük Esnaf, Herakles, Heykelin Sırrı, Yağmurdan Sonra, Bir Kurşun, Bizimkiler gibi dizi film ve filmlerde rol almıştı.

Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler TRT 1 uğurtan sayıner kimdir uğurtan sayıner neden öldü uğurtan sayıner kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.