Uğurcan Çakır'ın yerine İrfan Can Eğribayat

A Milli Takım'ın 1. kalecisi Uğurcan Çakır'ın yüksek bir bonservisle satmaya hazırlanan Trabzonspor, yıldız eldivenin yerini Göztepe'den İrfan Can Eğribayat'la doldurmayı planlıyor. 22 yaşındaki kaleci, Avrupa kulüplerinin de gündeminde...

Futbol kamuoyu "A Milli Takım'ın kalesini Uğurcan Çakır mı korusun, Altay Bayındır mı?" sorusunu tartışırken, Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat unutuluyor... Türk futbolunda son yıllardaki kaleci bereketinin bir başka ayağı olan 22 yaşındaki İrfan Can'a Avrupa'dan teklifler var.

İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibine bu yaz 500 bin euro bonservisle Adanaspor'dan transfer edilen başarılı kaleciyi Fransa'dan Nimes ve Metz kulüpleri takip ederken, İspanya'dan da Real Betis ve Levante ekiplerinin ilgisi bulunduğu öğrenildi.

İrcan Can Eğribayat, hem milli takımın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans, hem de Göztepe'deki grafiğiyle Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. İrfan Can'ı listesine alan takımların şu ana kadar genç kaleciyle ilgili olumlu rapor hazırladıkları ve sezon sonunda Göztepe'ye resmi teklifte bulunacakları öğrenildi.

Süper Lig'in dikkat çeken kalecileri arasında yer alan ancak kaleci bolluğunda Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Mert Günok, Gökhan Akkan ve Ersin Destenoğlu gibi isimlerin gölgesinde kalan İrfan Can, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten forma bekliyor.

Genç yaşına rağmen TFF 1. Lig'de 62, Süper Lig'de ise 28 maçta forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın ismi Trabzonspor'la da anılıyor. Uğurcan Çakır'ın yüksek bir bonservisle satmaya hazırlanan Bordo-Mavililer, milli kalecinin yerinin İrfan Can'la doldurmayı planlıyor. 

Uğurcan Çakır'ın yerine İrfan Can Eğribayat ile ilgili etiketler Göztepe İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.