Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den bir dev talip daha

Trabzonspor'un yıldız filebekçisi Uğurcan Çakır'ın taliplerinin ardı arkası kesilmiyor. İngiltere'den Manchester City, Everton, Liverpool ve Tottenham'ın talip olduğu 24 yaşındaki kaleci için bir Premier Lig devi daha devreye girdi. İşte detaylar...

Koronavirüsü nedeniyle ara verilen Süper Lig'de güncel lider Trabzonspor'un bu sezonki başarılı grafiğinin arkasında yatan isimlerden bir tanesi hiç şüphesiz Uğurcan Çakır.

Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den bir dev talip daha

Gösterdiği üst düzey performans ve yaptığı kritik kurtarışlarla birçok karşılaşmada bordo-mavili ekibi ipten alan Çakır, Avrupa devlerini peşine takmaya devam ediyor.

Özellikle Liverpool'un yoğun ilgi gösterdiği 24 yaşındaki kaleci için Premier Lig'den Tottenham, Manchester City ve Everton talip olurken, Serie A'dan Roma da devreye girmişti.

Uğurcan Çakır'ın son talibi ise yine İngiltere Premier Lig'den geldi. Bir başka milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün formasını terlettiği Leicester City, Çakır'ı radarına aldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre bordo-mavili file bekçisini yakın takibe alan City, transfer döneminde harekete geçmeye hazırlanıyor.

EN AZ 18 MİLYON POUND

Öte yandan haberde, Trabzonspor'un bu transferden en az 18 milyon pound'luk bir gelir beklediği de aktarıldı.

CENK TOSUN'DAN YEŞİL IŞIK

Premier Lig'de forma giyen bir diğer Türk yıldız Cenk Tosun, geçtiğimiz günlerde BeIN Sports'a açıklamalarda bulunmuştu.

Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de çizdiği başarılı grafiğe değinen Tosun, Çakır ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Trabzonspor'un çok iyi bir takımı var. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Orta sahada çok iyi bir performans gösteriyor."

"Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın Premier Lig'de oynayabileceğini düşünüyorum. Uğurcan dışında Dorukhan da Premier Lig'de oynayabilir."

 

Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den bir dev talip daha ile ilgili etiketler Trabzonspor Liverpool Premier Lig Uğurcan Çakır Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.