Fırtına'da Uğurcan Çakır tedirginliği

Trabzonspor'a Uğurcan Çakır'dan kötü haber geldi. Sağ bacak üst adalesinde ağrı hisseden milli kaleci antrenmana katılamadı. Fransa'nın Rennes takımıyla anılan Uğurcan'ın kontrolleri yapıldıktan sonra tedavisine başlanacağı belirtildi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 4. haftasında cuma günü deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, sol üst adalesinde zorlanma olan Uğurcan Çakır, sağ kasığında ağrısı bulunan Abdulkadir ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Diabate katılmadı. Takımdan ayrılması gündemde olan ve Fransa'nın Rennes takımının sıkı markaj uyguladığı Uğurcan'ın idmana çıkmaması kafaları karıştırdı.

EKUBAN TAKIMA DÖNDÜ

Yaşadığı sakatlığın ardından tedavisi tamamlanan Ekuban, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Ganalı forvet oyuncusunun Gaziantep FK maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

Trabzonspor’da daha önce hücum futbolu oynatmak istediğini açıklayan teknik direktör Eddie Newton, antrenmanlarda da öğrencilerine sık sık hücuma yönelik uyarılarda bulunuyor. 

Fırtına'da Uğurcan Çakır tedirginliği ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır rennes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.