Uğurcan Çakır Trabzonspor'da kaldı

Trabzonspor ile Rennes arasında bir süredir süren Uğurcan Çakır görüşmelerinden sonuç çıkmayınca Fransız kulübü transferden vazgeçti. As kalecisini 25 milyon euroya Chelsea'ye satan Kırmızı-Siyahlılar, Dijon'un 27 yaşındaki kalecisi Alfred Gomis'i kadrosuna kattı.

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için yaklaşık 1 aydır Bordo-Mavili kulüple temas halinde olan Fransa'nın Rennes kulübü, yeni kalecisini kendi liginde buldu. Uğurcan Çakır transferinden vazgeçen Rennes, Dijon'un 27 yaşındaki kalecisi Alfred Gomis'i kadrosuna katıyor. Kırmızı-Siyahlılar, Senegalli milli eldiven için Dijon'a 16 milyon euro ödeyecek.

"25'TEN AŞAĞI VERMEM" DEMİŞTİ

Uğurcan Çakır için Bordo-Mavililer'e 12 milyon+3 milyon euro bonus teklifinde bulunan Rennes, farklı menajerlerin devreye girmesi nedeniyle bu transferden vazgeçerek Gomis'i renklerine bağlamaya karar verdi. Rennes için sağlık kontrolünden geçen Gomis'in resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Öte yandan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Uğurcan'ın fiyatı belli. Daha aşağısında bir rakama satmam" demişti. Trabzonspor Uğurcan için 25 milyon euro istiyor.

Uğurcan Çakır Trabzonspor'da kaldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Fransa rennes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.