Uğurcan Çakır'a dev talip

Liverpool'un yedek kalecisi dün gece Aston Villa'dan 7 gol yiyince teknik direktör Jürgen Klopp'un sabrı taştı. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Alman teknik adam transfer listesinde bulunan kalecilerden Uğurcan Çakır'ın transfer edilmesini istedi.

Liverpool, daha önce de nabız yokladığı Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır için transferin son gününde yeniden devreye girdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Liverpool'un dün gece Aston Villa'ya 7-2 mağlup olduğu Premier League'in 4. haftasında maçından sonra teknik direktör Jürgen Klopp, kaleci arayışını devreye soktu.

Brezilyalı yıldız kaleci Alison Becker'in yokluğunda kaleyi koruyan ve Villa Park'ta 7 gol yiyen yedek kaleci Adrian'ın biletini kesen Klopp, Uğurcan Çakır'ın alınmasını istedi.

Bordo-Mavililer'in 23 yaşındaki milli kalecisine Fransa'nın Rennes kulübü talip olmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. Fransız kulübünün yetkilileri Trabzon'a gelip başkan Ahmet Ağaoğlu'na 15 milyon euroluk resmi teklif sunmuştu. Ağaoğlu ise 25 milyon euroda ısrar edince transfer gerçekleşmemişti. Haberde, Liverpool'un diğer alternatifleri olarak Burnley'den Nick Pope, Tottenham'ın yedek kalecisi Gazzaniga ve Monaco'nun 35'lik eldiveni Subasic gösterildi.

Uğurcan Çakır'a dev talip

Uğurcan Çakır'a dev talip ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Liverpool Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.