Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

EURO 2020’de Türkiye A Milli takım kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır, ilgi çeken isimler arasında yer aldı. Kaleci mevkiinde oynayan Uğurcan Çakır kimdir, hangi takımda oynuyor sorusu futbol severler tarafından mercek altına alındı.

Türkiye A Milli takımı EURO 2020 kadrosunda yer alan kaleci Uğurcan Çakır, büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. 1996 doğumlu olan ve Süper Lig’de Trazbonspor forması giyen 25 yaşındaki Uğurcan Çakır bu sezon performansı ile de dikkat çekti.

Uğurcan Çakır Kimdir?

5 Nisan 1996 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Uğurcan Çakır, kaleci mevkiinde Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giymektedir.

Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

Ailesiyle İstanbul'a taşınan Çakır, henüz 12 yaşında iken İstanbul'un amatör takımlarından Çekmeköyspor'da forma giymiş ve sezon sonunda da 461 Trabzon takımının altyapısına transfer olmuştu. Trabzonspor’un pilot takımı olan 1461 Trabzon’da herkesin dikkatini çeken Çakır, 2012 senesinde Trabzonspor altyapısına transfer edilmişti.

2014-2015 sezonunda Vahid Halilhodzic'in takımın başına gelmesiyle Uğurcan kendini bir anda Trabzonspor A takımında buldu. Ancak pek forma şansı bulamayan Çakır daha sonrasında gönderildiği U-21 takımında 8 maça çıktıktan sonra aynı sezonda kaleci Zeki ve Onur’un sakatlanması akabinde A takıma çağrıldı.

Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? - Resim : 2

16 yaşında Trabzonspor ile sözleşme imzalayan Çakır, 25 Aralık 2014 tarihinde Manisaspor ile oyanan Türkiye Kupası maçında yedek kulübesinde yer aldı. 2015 senesinde Onur’un sakatlanması ile Rabotniçki maçına ilk 11'de Trabzonspor forması giydi.

2020-2021 sezonunda Uğurcan Çakır, 38 kez Trabzonspor forması ile sahaya çıktı.

Alt yaş kategorilerinde toplam 9 maçta milli olan Uğurcan Çakır, EURO 2020 için Şenol Güneş tarafından aday kadroya çağrıldı.

Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır EURO 2020 Türkiye Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.