Uğurcan Çakır, İnter ve Roma'ya önerildi

Avrupa'nın birçok önemli ekibinin transfer listesine giren Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için son iddia İtalya'dan geldi. TUTTOmercatoWEB, milli kalecinin İtalya Serie A ekipleri Inter ve Roma'nın gündeminde olduğunu aktardı.

Sezon başında Fransa'nın Rennes kulübünün kadrosuna katmak istediği ancak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun 25 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine takımda kalan Uğurcan Çakır'a İnter ve Roma talip...

TUTTOmercato'nun haberine göre, Trabzonspor ile 2024'e kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki kalecinin İtalya'daki bir menajerlik şirketi aracılığıyla Inter ve Roma'ya önerildiği aktardıldı. Uğurcan Çakır'ın geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Bordo-Mavililer'in en önemli isimlerinden biri olduğu belirtildi.

Uğurcan Çakır, İnter ve Roma'ya önerildi ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Trabzonspor Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.