Uğurcan Çakır'ın duvarını Pelkas yıktı

Uğurcan Çakır, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Son 3 maçında gol yemeyen milli file bekçiği, derbinin ilk yarısında 4 net kurtarış yaptı. Ancak Uğurcan da bir yere kadar...

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır, Fenerbahçe derbisine de damgasını vurdu. 23 yaşındaki milli eldiven ilk yarıda çıkardığı 4 topla takımını maçta tuttu. Avrupa devlerinin göz hapsindeki file bekçisi, 54'te de Gökhan Gönül'ün kafa vuruşunda mutlak golü önledi.

Kalesine gelen son 17 şutun 17'sini de kurtaran Fenerbahçe maçı öncesi oynadığı son 3 maçta gol yememişti. Yaklaşık 2 hafta önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyen Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçıyla birlikte kaleye geri döndü ve kurtarışlarına kaldığı yerden devam etti. Ancak, 76'da Dimitris Pelkas'ın füzesi büyüyü bozdu.

Trabzonspo-Fenerbahçe derbisini izlemek için çok fazla talep geldiği ancak bordo-mavili kulübün Trabzon'daki pandemi koşullarını gerekçe göstererek bu davetlerin çoğun reddetmek zorunda kaldığı öğrenildi. Almanya ve İngiltere'den gelen taleplerin ağırlıklı olarak Uğurcan Çakır'ı izlemeye yönelik olduğu ifada edildi. Maça gelemeyen scout ekiplerinin Uğurcan Çakır için taleplerini ilerleyen maçlara sarkıttığı öğrenildi.  

Uğurcan Çakır'ın duvarını Pelkas yıktı ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Trabzonspor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.