Uğurcan Çakır: Emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz

Uğurcan Çakır: "Sadece çıkartacağımız derslerle hatırlamamız gereken bir turnuvaydı. Gerçekten çok üzgünüz. Bizden beklenen başarılar için daha çok çalışacağız ve emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz. Her şeye rağmen yanımızda olan, bize destekleriyle güç veren herkese teşekkür ediyorum."

A Milli Takım'ın EURO 2020'de kalesini koruyan Uğurcan Çakır"Bizden beklenen başarılar için daha çok çalışacağız ve emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz" dedi. Turnuvada sıfır çeken ve -7 averajla 24 takım arasında sonuncu olan Ay-Yıldızlılar'ın 25 yaşındaki kalecisi turnuvanın grup aşamasında en çok kurtarış yapan ismi olmuştu.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Uğurcan "Sadece çıkartacağımız derslerle hatırlamamız gereken bir turnuvaydı. Gerçekten çok üzgünüz. Bizden beklenen başarılar için daha çok çalışacağız ve emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz. Her şeye rağmen yanımızda olan, bize destekleriyle güç veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HAKARET EDEN 7 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şenol Güneş ve Uğurcan Çakır’a yönelik hakaret ve küfür içerikli paylaşım yapanlara yönelik resen inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonrasında İstanbul’dan 4, Antalya, Malatya ve İzmir’den 1’er kişi olmak üzere toplam 6 kişi hakkında işlem başlatıldı. Şahısların bağlı bulundukları illerin cumhuriyet savcılıklarının talimatının ardından ifadeleri alınacak.

TRANSFER YAPMASI BEKLENİYOR

Trabzonspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli kalecinin Avrupa'ya transfer olması bekleniyor. Geçen yaz Fransa'nın Rennes kulübünün kapısından dönen yıldız isim İtalya şampiyonu İnter'le anılıyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ı 20 milyon euronun altında satmayı düşünmüyor. Ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı kaleci için Premier League'den de iki kulübün devrede olduğu öğrenildi.

Uğurcan Çakır: Emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır EURO 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.