Uğurcan Çakır'a Fransa'dan çılgın teklif

Fransa'nın Rennes kulübü Uğurcan Çakır için çılgın teklifle Trabzonspor'un kapısını çaldı. 25 milyon euro isteyen Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kararı merak ediliyor.

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın son talibi Ligue 1 ekibi Rennes...  Fransızlar 24 yaşındaki eldiven için Bordo-Mavililer'e 18 milyon euro ve sonraki satıştan pay teklif etti. A Spor'un iddiasına göre, Uğurcan'ın menajeri Trabzon'a uçarak burada Bordo-Mavili yönetimle masaya oturacak.

AĞAOĞLU BU KEZ NE DİYECEK

Alt yapısından yetiştiği Trabzonspor'da son 3 sezondur düzenli olarak görev yapan Uğurcan'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği biliniyor. Yaz aylarında Premier League ekibi Sheffield United'ın Trabzonspor'a 15 milyon euroluk teklif yaptığı iddia edilmiş ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu TRT Spor'da yaptığı açıklamada "Bu haberlere sadece gülüyoruz. Hiçbir resmi teklif yok" demişti.

Uğurcan Çakır'dan bonservis beklentilerinin 25 milyon euro olduğunu ifade eden Ağaoğlu'nun bu teklife ne cevap vereceği merakla bekleniyor

 

Uğurcan Çakır'a Fransa'dan çılgın teklif ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Transfer rennes
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.