Uğur Yücel ve Gürgen Öz rol aldıkları “Zoraki Misafir” filminin galasına katılmadı

Başrollerini Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Ayşe Kökçü, Dilay Korkmaz ve Gürgen Öz’ün paylaştığı Zoraki Misafir filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Geceye geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Faruk Sabancı ile birlikte katılan Dilay Korkmaz barıştıklarını müjdeledi. Oyunculardan Uğur Yücel ve Gürgen Öz'ün galada olmaması ise dikkat çekti.

Komedi filmi “Zoraki Misafir”in galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Film ekibi, gösterim öncesi iki eksikle basın mensuplarının karşısına çıktı. Uğur Yücel ve Gürgen Öz geceye katılmadı.

Uğur Yücel ve Gürgen Öz rol aldıkları “Zoraki Misafir” filminin galasına katılmadı

Filmin yapımcısı Müşvik Guluzade’ye “Uğur Yücel galaya neden katılmadı?” diye soruldu. Guluzade, “Bunu bana değil, Uğur Bey’e sorarsınız. Ben bir şey söylemek istemiyorum” diyerek duruma tepki gösterdi.


FARUK SABANCI İLE DİLAY KORKMAZ BARIŞTI

Ayrılık haberleriyle gündeme gelen Dilay Korkmaz ve Faruk Sabancı, galaya birlikte katıldı. Galada sevgilisiyle birlikte boy gösteren Korkmaz, “Çıkan haberler doğru, ayrıldık. Aramızda tartışmalar oldu ama şimdi yeniden beraberiz ve mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Uğur Yücel ve Gürgen Öz rol aldıkları “Zoraki Misafir” filminin galasına katılmadı

 

Uğur Yücel ve Gürgen Öz rol aldıkları “Zoraki Misafir” filminin galasına katılmadı ile ilgili etiketler Uğur Yücel Gürgen Öz Faruk Sabancı Zoraki Misafir dilay korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.