Meleke: Beraberlik tesadüf değil

Derbide bir kez daha "Önce yenilmeyelim" duygusuyla sahaya çıkıldı... Uğur Meleke, Mehmet Demirkol ve Erman Toroğlu'nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası dikkat çekici tespitler...

Galatasaray'la Fenerbahçe arasında oynanan son 11 maçın 7'sinin berabere bitmesi dikkat çekici bir istatistik olarak karşımıza çıkıyor. İki camianın da en büyük korkusu haline gelen ezeli rakibine kaybetmek, derbi stratejilerini doğrudan etkiliyor. Hürriyet yazarı Uğur Meleke de bugünkü derbi yazısında bu konuya değindi. 

KAYGILAR UMUTLARI BASTIRIYOR

Meleke, "Maalesef uzunca bir süredir Galatasaray-Fenerbahçe derbileri böyle... Kaygılar umutları bastırıyor, sahadaki ana plan hep kontrol duygusu oluyor. Bu maçla ilgili ‘dağ fare doğurdu’ diyemiyorum, zira bir dağ beklentim de yoktu bu kez! Son 11 derbinin 7’sinin berabere bitmesi kesinlikle tesadüf değil" yazdı. 

EMRE KILINÇ KÖTÜ GÜNÜNDEYDİ

Mehmet Demirkol (Fanatik): 

"Beklendiği gibi Fenerbahçe, özellikle Ozan’ı Marcao’nun üzerine baskıya yolladı. Takımda genel olarak onun top kullanmasını engelleyerek Galatasaray’ı Luyindama’ya yönlendirdi. Her seferinde değil tabii ki. Zaman zaman 11 kişi çekilip Galatasaray’ın 2. bölgeden 3’e geçmesini blok olarak engellediler. Savunmada doğru kompakt bir oyun oynadılar. Galatasaray’da bu oyunu kuracak isimlerden Emre kötü günündeydi. Marcao ve Emre eksik kalınca istenen seviyede oyun hakimiyeti kuramadılar."

GALATASARAY 9 KİŞİ OYNADI

Erman Toroğlu (Sabah):

"Galatasaray istediği hücumu yapamıyor. Niye? Sebebi basit... Fatih Terim, Arda'yı kaptan çıkarmak için ve oynatmak için o kadar süre bekliyor. Oyundan almıyor, aynı cümleleri Belhanda için de söyleyebilirim. Yani Galatasaray 9 kişi oynuyor.Orta sahada Taylan'ın neredeyse canı çıktı. Ama çocuk isyan etmiyor, genç. Fatih hocanın ikinci yarıya değişiklikle başlaması lazımdı eğer bu maçı kazanmak istiyorsa. Ama değişikliğe bakın kaçıncı dakikada yaptı. Tam 70'te yaptı. Dakika 70'ti, bir yerde iş de bitmişti."

Meleke: Beraberlik tesadüf değil ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Mehmet Demirkol Erman Toroğlu Uğur Meleke
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.