Uğur Karakullukçu'ya UltrAslan saldırdı

Uğur Karakullukçu'dan UltrAslan'a... "Kendilerine taraftar grubu adını veren, transferlere karışan, en kritik virajda hocayı istifaya davet edip daha sonra hocamız diye açıklama yapan grubun gücünün limitlenmesi gerekiyor. 'Fatih Terim'i ben getirdim' diye tweet atıyor! Siz kimsiniz ya? Siz bedava biletlerle deplasmana giden insanlarsınız. O gelirlerle arabalar evler alan insanlarsınız. Rant yiyen insanlarsınız."

Gazeteci Uğur Karakullukçu, Haber Global'in sevilen programı Kontra'da UltrAslan aleyhine yaptığı yorumlar nedeniyle çıkışta saldırıya uğradı.

Gece yarısı bir açıklama yapan başarılı yorumcu, "Ekip olarak ifademizi verip şikayetçi olduk, polis eşliğinde de evime ulaştım. Başta yardımcı olan polis ve kurumun güvenlik görevlileri olmak üzere şahıslardan şikayetçi olan kurumum Haber Global'e, ekip arkadaşlarıma ve desteğini hissettiren hepinize teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da göreve gelecek yeni yönetimin UltrAslan'a mesafe koyması gerektiğini savunan Karakullukçu, şunları söylemişti: 

"Kendilerine taraftar grubu adını veren, transferlere karışan, en kritik virajda hocayı istifaya davet edip daha sonra hocamız diye açıklama yapan grubun gücünün limitlenmesi gerekiyor. Bence artık Galatasaray'a zarar veren bir noktaya ulaştı. Çoktandır böyle de... Artık bir sarmaşık haline geldi. Ben kulübe üye olsaydım, 'bu sarmaşığı kurutacağım' diye başkan adayına oy verirdim. Başkan adayları cesur olsunlar. Başkan adaylarına sesleniyorum; lütfen bu taraftar grubuna karşı politikalarınız duymak istiyorum. 'Fatih Terim'i ben getirdim' diye tweet atıyor! Siz kimsiniz ya? Siz bedava biletlerle deplasmana giden insanlarsınız. O gelirlerle arabalar evler alan insanlarsınız. Rant yiyen insanlarsınız."

Uğur Karakullukçu'ya UltrAslan saldırdı

Uğur Karakullukçu'ya UltrAslan saldırdı ile ilgili etiketler Galatasaray UltrAslan Haber Global uğur karakullukçu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.