Uğur Güneş'li Al Sancak Dizisini Bekleyenlere Kötü Haber Geldi

TRT 1'de yayınlanacak Uğur Güneş'in yeni dizisi Al Sancak hakkında son gelen haber hayranları üzdü. Asker dizisi olarak ekrana gelecek Al Sancak ne zaman başlıyor?

Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ı bir araya getiren ve ilk tanıtımıyla ses getiren Al Sancak dizisi ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Uzun süredir dönen fragmanı ve yayınlanan afişleriyle TRT 1'in bu sezon büyük yatırım yaptığı Al Sancak dizisi Bozdağ Film yapımcılğında gerçekleşiyor.

Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçarslan'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre oturuyor. Türk askerinin zorlu mücadeler verdiği operasonları konu alan Al Sancak dizisi Ocak 2023'te başlıyor.

HENÜZ SETE ÇIKILMADI

Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı Al Sancak dizisinin henüz sete çıkmadığını öğrendim. Aksiyon sahneleri konusunda eğitimleri devam eden ekibin bu eğitimleri tamamlandığında dizinin çekimlerine başlanacak.

Uğur Güneş'li Al Sancak Dizisini Bekleyenlere Kötü Haber Geldi ile ilgili etiketler Al Sancak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.