Uğur Güneş kimdir? Hangi diziler oynadı?

ATV'de yayınlanan,Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Uğur Güneş ile ilişkisini sonlandıran Reyhan Cansu konuştu.Cansu, "Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin" dedi.Peki Uğur Güneş kimdir? Detaylar haberimizde...

Uğur Güneş kimdir? Reyhan Cansu, Etiler Akmerkez’de görüntülendi.Cansu, eski sevgilisi Uğur Güneş hakkındaki sorulara yanıt verdi.,Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Uğur Güneş'in yaşamı ise merak konusu oldu.Peki Uğur Güneş kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sözcü'nün haberine göre; Cansu, eski sevgilisi Uğur Güneş hakkındaki sorulara cevap verdi. Ayrılık sonrası sessizliğini koruduğunu belirten Cansu, “Ancak Uğur Bey kameralar karşısına çıkıp ‘O kişilere prim vermeyin’ dedi. Çirkin bir üslupla konuşması kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, ‘Biz arkadaşız’ da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte yaşadık ve bitti” dedi.

Uğur Güneş kimdir? Hangi diziler oynadı?

Güneş’in kendisini aldattığını belirten Cansu, “Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin oldu ve ayrıldık” ifadelerini kullandı.

UĞUR GÜNEŞ, KİMDİR?

Uğur Güneş, 13 Ocak 1987 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Ankaralı olan Güneş'in bir erkek ve bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu Ankara'da geçen yakışıklı oyuncu lise yıllarında bir arkadaşının sayesinde Ankara Sanat Tiyatrosu ile tanıştı ve oyunculuk dünyasına adım attı.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerinde dersler aldı. Daha sonra İstanbul'a yerleşerek 2011 yılında Yeniden Başla adlı dizide Eray karakterini canlandırarak televizyon ekranlarında yer almaya başladı.

Diriliş Ertuğrul adlı dizide Tuğtekin karakterindeki performansıyla göz doldurdu. 2017 yılında yayınlanan İsimsizler adlı dizide Kaymakam Fatih karakteri ile oyunculuktaki başarısını perçinleyen Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde mert, dürüst ve sözünün eri bir adam olan Yılmaz Akkaya karakterine hayat veriyor.

31 yaşındaki Uğur Güneş 1.81 metre boyunda 75 kilo ve Oğlak burcudur.

Uğur Güneş kimdir? Hangi diziler oynadı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova uğur güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.