Uğur Dündar'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medyadan bilgi veren Dündar, aşılarının tam olduğunu ve hastalığın hafif seyrettiğini belirtti.

Omicron varyantının etkisiyle Türkiye'de günlük vaka sayıları 68 bini aşarken, ünlülerden de birer birer Covid-19 haberi geliyor.

Son olarak Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar koronavirüs yakalandığını sosyal medyadan açıkladı. Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyuran Dündar, aşılarının tam olduğunu ve hastalığın hafif seyrettiğini ifade etti.

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkedeki pozitif vaka patlamasından biz de nasibimizi aldık ve Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Neyse ki aşılarım tam. Şimdilik hafif seyrediyor. İyi dileklerinize şimdiden çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

 

Uğur Dündar'ın koronavirüs testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Uğur Dündar covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.