Uğur Dündar’ın İBB Başkanı için yaptığı PR çalışması nasıl işe yaradı?

Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamına davet etti ve Fenerbahçe forması hediye etti. Sosyal medyada büyük tartışma yaratan bu manzara özellikle Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız etti. Twitter’da açılan etiketlerde Uğur Dündar’a tepki gösteren yüzlerce paylaşım yapıldı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir çağrıda bulunarak Fenerbahçe camiasını rahatsız edecek paylaşımları nedeniyle nazikçe sitem etmiş ve kulübe davet etmişti.

İmamoğlu bu davete anında karşılık verdi ve soluğu Dündar’ın makamında aldı. Uğur Dündar İBB Başkanı’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etti.İmamoğlu da Özkan Sümer kitabı.

Sosyal medyada büyük tartışma yaratan bu manzara özellikle Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız etmişti.

Twitter’da açılan etiketlerde Uğur Dündar’a tepki gösteren yüzlerce paylaşım yapıldı.
Nedeni, İmamoğlu’nun geçmişte FETÖ’nün kanalı STV’de 3 temmuz sürecinde Trabzonspor’u hedef alan yayınlarıydı.

Trabzon’da Halk TV’nin yayınına katılan İmamoğlu’na ’10 yıl sonra gelen şampiyonluk’ sorusu sorulunca 38 yıl aradan sonra şeklinde düzeltti ve Fenerbahçe camiasından övgüler almaya başladı.

Fanatik Fenerbahçeliler bile peş peşe destek paylaşımları yaptı.

Bu gelişmeler Uğur Dündar’ın İmamoğlu’nu Fenerbahçe camiası ile barıştırmak için yaptığı PR çalışmasının işe yaradığını ortaya koymuş oldu.

Uğur Dündar’ın İBB Başkanı için yaptığı PR çalışması nasıl işe yaradı? ile ilgili etiketler Uğur Dündar Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.