Uğur Dündar'ı moderatörlükten kimler vazgeçirdi?

Uğur Dündar'ın önce kabul ettiği, ardından tehditler aldığını belirttiği, gece saatlerinde ise vazgeçtiği Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını moderatörlüğünü reddetmesi ile ilgili bir iddia da Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'dan geldi. İşte SuperHaber'e "net sordum, çünkü biliyorum" diyen Karaca'ya göre Dündar'a geri adım attıran neden ve Uğur Dündar'ın iddialara ilişkin son açıklaması...

Türkiye dün Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü konuştu tüm gün. Dündar büyük bir heyecanla kabul ettiği bu görevi 50 yıllık mesleki tecrübe ve güvene bağlamıştı. Ama önce tehditler aldığını açıkladı, gece de yayına çıkmaktan vazgeçti. Kararı için de "Moderatörlüğüm üzerinden her iki adaya ve demokrasimize zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını görüyorum" dedi. Peki gerçek ne?

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi. Korkmaz Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Uğur Dündar'a geri adım attıran baskıların kaynağını şu sözlerle özetledi:

Uğur Bey , Cumartesi sabah saatlerinden itibaren , CHP ve yönlendirdiği bir çok kişi tarafından baskı altına alındığınızı biliyorum. Sizi CHP Genel Merkez Yöneticilerinden kimler aradı ? Ekrem İmamoğlu’nun kampanya yöneticisi sizi aradımı? Neden vazgeçtiniz ?

Uğur Dündar'ı moderatörlükten kimler vazgeçirdi?

Uğur Dündar ise moderatörlükten çekilmesiyle ilgili yorum ve iddialara sosyal medyadan "Yok efendim canlı yayın olmasın denilmişmiş, baskılar yapılmışmış!..
Mış...Mış...Mış...
Geçiniz bunları. Hepsi hayal ürünü... Hiçbiri doğru değil.
Ne dediysem o...
Gerekçem çok net biçimde tweetlerimde var!.." sözleri ile yanıt verdi.

Uğur Dündar'ı moderatörlükten kimler vazgeçirdi? - Resim : 2

Dündar'ın gerekçem net biçimde var dediği tweetleri ise şöyle...

Uğur Dündar'ı moderatörlükten kimler vazgeçirdi? - Resim : 3

 

 

 

 

Uğur Dündar'ı moderatörlükten kimler vazgeçirdi? ile ilgili etiketler Binali Yıldırım CHP Ekrem İmamoğlu Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.