Uğur Dündar'dan yeni kanal açıklaması!

Nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar sosyal medya hesabından yeni kurulacak bir televizyon kanalını duyurdu. Dündar, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafla birlikte "Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!" bilgisini paylaştı.

Uğur Dündar nisan ayında bir grup gazeteci ile birlikte Halk TV ile yollarını ayırmıştı.

Dündar medyadaki yeni bir gelişmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Uğur Dündar sosyal medya hesabından, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak altına, yeni yayın döneminde yeni bir kanalın kurulacağı haberini aldığını yazdı.

Dündar paylaşımında, “Akşam sohbetimizde, mesleğimiz adına umut verici gelişmeleri konuştuk. Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!.. Ne diyeyim? Haydi hayırlısı!..” ifadelerini kullandı.

Bir süre CHP’nin kanalı Halk TV’de, “Halk Arenası” isimli program yapan Uğur Dündar nisan ayında Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verilmesi üzerine istifa ederek kanalla yollarını ayırmıştı.

KİM FİNANSE EDECEK?
Uğur Dündar'ın sosyal medyadan duyurduğu yeni kanalı kimlerin hangi finansal kaynakla kuracağı ise henüz bilinmiyor. 

Son zamanlarda batı medyasının Türkiye'ye ilgisinde artış gözleniyor. Bu çerçevede yeni kanalın arkasında da batı medyasının olabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

CHP'nin medya ayağını yöneten Tuncay Özkan'ın adı da yeni kanalın finansmanı ile ilgili dillendiriliyor. 

 

 

Uğur Dündar'dan yeni kanal açıklaması! ile ilgili etiketler CHP Uğur Dündar Tuncay Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.