Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye teşekkür!

CHP'li Muharrem İnce, bugün düzenlediği basın toplantısında 'Beştepe'ye giden CHP'li' kumpası haberinin önce Uğur Dündar ve Candaş Tolga Işık'a gittiğini ve bu isimlerin bunu yazmadığını söyleyerek teşekkür etti. Dündar da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak İnce'ye teşekkür etti.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü iddia isim olan Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında haberin önce Uğur Dündar ve Candaş Tolga Işık'a gittiğini ve bu isimlerin bunu yazmadığını söyleyen Muharrem İnce, bu isimlere teşekkür etti.

 "NEYSE Kİ TEŞEKKÜR EDENLER DE VAR."

İnce'nin teşekkürüne sosyal medya hesabından cevap veren Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı:

"Neyse ki teşekkür edenler de var. Yarım asırlık gazetecilik geçmişimde bunun gibi nice kumpası boşa çıkarttığımı bilen dikkatli ve dürüst takipcilerimle, son kumpasın en baştaki hedefi olan Muharrem İnce! Ben de teşekkür ederim."

Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye teşekkür!

Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye teşekkür! ile ilgili etiketler Beştepe Muharrem İnce Uğur Dündar rahmi turan candaş tolga ışık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.