Uğur Dündar'dan flaş karar... Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun başkanlığına aday

Hasta Fenerli Uğur Dündar, Uğur Dündar'dan flaş karar... Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Uzun yıllardır Vefa Küçük'ün yürüttüğü göreve talip olan usta gazeteci "Ayrıştırmaya değil, birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına bunun gerçekleştirmek için aday oluyorum. Kişilerin değil, Fenerbahçelilerin adayıyım" dedi.

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Uğur Dündar, sarı-lacivertli kulüpte gerçekleştirilecek Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu duyurdu.

Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ayrıştırmaya değil, birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına bunun gerçekleştirmek için aday oluyorum. Kişilerin değil, Fenerbahçelilerin adayıyım." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar'dan flaş karar... Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun başkanlığına aday ile ilgili etiketler Fenerbahçe Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.