Uğur Dündar'dan Ekrem İmamoğlu'na Fenerbahçe çağrısı!

Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sporla ilgili paylaşımlarının Fenerbahçelileri üzdüğünü belirterek jest beklediklerini söyledi.

Vefa Küçük ile girdiği divan başkanlığı yarışını kazanarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olan ünlü gazeteci Uğur Dündar, sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu. Dündar, Trabzonsporlu olduğu bilinen İmamoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarının gönlünü alması için adım atmasını istedi.

"FENERBAHÇELİLERİ ÜZÜYOR"

Dündar, İmamoğlu ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "İBB Başkanı Sn.@ekrem_imamoglu sporla ilgili sosyal medya paylaşımlarınız Fenerbahçe'ye gönül veren ve sizi takdir eden milyonları üzüyor. FB YDK Başkanı olarak taraftarımızın gönlünü alacak jestler beklediğimizi sizin gibi önü açık, değerli bir siyasetçiye hatırlatmak isterim.." dedi.

Uğur Dündar'dan Ekrem İmamoğlu'na Fenerbahçe çağrısı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Uğur Dündar Fenerbahçe Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.