Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil kavgası tatlıya bağlandı

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili sosyal medya paylaşımlarından sonra canlı yayında ateş püskürmüş, "Utan be utan. Cenazeme gelmeyeceksin. Yazıklar olsun sana" diye bağırmıştı. Araya giren gazetecilerin "yanlış anlaşılma" olduğu yönündeki konuşmaları ile ikna olan Uğur Dündar olayın tatlıya bağlandığını açıkladı.

Gazeteci Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz ve Artı 1 TV'nin kuruluşu ile ilgili sosyal medya paylaşımlarından sonra canlı yayında sert açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, "Utan be utan. Cenazeme gelmeyeceksin. Yazıklar olsun sana" diye bağırmıştı.

 Özdil ile dostluğunu sona erdirdiğini söyleyen Uğur Dündar o gece rahatsızlanarak hastanelik olmuş, ertesi gün sağlık nedenlerinden dolayı köşe yazısını yazamayacağını duyurmuştu. İki yakın gazetecinin küslüğü gündeme oturmuş hatta suç örgütü lideri Sadet Peker bile, " İnşallah yaşça bir büyük araya girer de, Uğur Ağabey ile (Dündar) Yılmaz Özdil Ağabeyi barıştırır." açıklamasında bulunmuştu.

 Bugün Tele 1'de Merdan Yanardağ'ın yayınına katılan Uğur Dündar, olayın yanlış anlaşılma sonucu meydana geldiğini öğrendikten sonra Yılmaz Özdil ile tartışmalarının tatlıya bağlandığını açıkladı.

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil kavgası tatlıya bağlandı - Resim : 3

Dündar, "Anlıyorum ki bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben yaptığı paylaşımı canlı yayında diğer paylaşımların arasında gördüm. Canlı yayın olduğu için anlık bir tepki oldu. Siz Yılmaz'ın ağzından bir yanlış anlaşılma olduğunu ve beni kast etmediğini söyledikten sonra mesele benim için kapanmıştır, bitmiştir. Yılmaz Özdil benim kardeşim olarak kalacaktır. Üzgünüm böyle bir canlı yayın kazası olduğu için, keşke olmasaydı." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil kavgası tatlıya bağlandı ile ilgili etiketler Uğur Dündar Yılmaz Özdil barışma sezgin baran korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.