Uğur Dündar AK Parti'li ismi Süleyman Soylu'ya şikayet etti

Uğur Dündar, yaptığı bir paylaşımda annesine küfreden AK Parti'li Çelebi Altuntaş'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak’a şikayet etti. Dündar, "Bu namus düşmanı ahlaksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz." dedi. Dündar'ın bu çağrısı kısa sürede yanıt buldu. Uğur Dündar, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurup Bakan Soylu'ya teşekkür etti.

Son seçimlerde AK Parti'den Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı olan Çelebi Altuntaş, sosyal medya hesabından küfürlü paylaşım yaptı.

Altuntaş, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in annelerine küfür etti.

Bu küfür üzerine Uğur Dündar, Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak’a seslendi.

 “BU NAMUS DÜŞMANI AHLÂKSIZ MÜFTERİYE GEREKENİ YAPMANIZI BEKLİYORUZ”

Dündar şu ifadeleri kullandı:

"Sn. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz.”

Uğur Dündar AK Parti'li ismi Süleyman Soylu'ya şikayet etti

DÜNDAR SOYLU'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Uğur Dündar'ın Bakan Soylu'ya yaptığı bu çağrı yanıtsız kalmadı. Dündar, mezardaki annesine küfreden kişi ile ilgili olarak Soylu'nun kendisini aradığını ve Çelebi Altuntaş hakkında gerekli işlemin yapılması için Emniyet'e talimat verdiğini söylediğini belirtti. Dündar'ın duyarlı davranışı için Soylu'ya teşekkür de ettiği mesajı şöyle:

"Biraz önce İçişleri Bakanı Sn. @suleymansoylu aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlâksız @CelebiAltuntas hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet Teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sn.Soylu'nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim."

Uğur Dündar AK Parti'li ismi Süleyman Soylu'ya şikayet etti - Resim : 2

Uğur Dündar AK Parti'li ismi Süleyman Soylu'ya şikayet etti ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Yozgat Uğur Dündar küfür Twitter AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.