Uğur Doğan kimdir? Neden intihar etti? Öldü mü?

Uğur Doğan kimdir? Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği evlendirme programına damat adayı olarak katılan Uğur Doğan'ın intihar haberi sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor. Yarışmayı takip edenler ise genç isim hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Uğur Doğan kimdir? Neden intihar etti? Öldü mü? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Uğur Doğan kimdir? Bir dönem Fox TV ekranlarında yayınlanan evlendirme programına katılarak adını duyuran damat adayı Uğur Doğan, bugün yayınlandığı intihar videosu ile gündeme bomba gibi düşüyor. Yarışmayı takip edenler ise genç isim hakkında araştırma yapmaya başladı.Zuhal Topal'ın sunduğu ve binlerce kişinin hayranı olduğu yarışmadan sonra genç isimin yaşadığı sorunların bu duruma yol açtığı iddia ediliyor. İşte Uğur Doğan kimdir? Neden intihar etti? Öldü mü? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

 Olay, dün saat 18.30 sıralarında Kocamustafapaşa Mahallesi’nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre eve gelen aile üyeleri, Uğur Doğan'ın (25) ne olduğu henüz belirlenemeyen bir madde içerek intihar ettiğini fark etti. Aile polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan’ı Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan 1 saatlik müdahaleye rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti. Yakınları, hastane polisine Doğan’ın siyanür içerek intihar etmiş olabileceğini iletti. Bunun üzerine evde inceleme yapıldı.

Uğur Doğan kimdir? Neden intihar etti? Öldü mü?

 EVDE SİYANÜR İNCELEMESİ YAPILDI

Yapılan aramalarda sağlığa etki edecek her hangi bir kimyasal maddeye rastlanmadı. Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki işlemleri tamamlanan Doğan’ın cenazesi Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uğur Doğan'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinden sonra netlik kazanacak.

 SOSYAL MEDYA HESABINDAN SON VİDEOSUNU YAYINLADI

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Uğur Doğan, "Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşçakalın" dediği videoyu "Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın" notuyla paylaştı.

 UĞUR DOĞAN KİMDİR?

25 yaşında olduğu öğrenilen Uğur Doğan, 2017 yılında katıldığı Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla tanınmıştı.

 

Uğur Doğan kimdir? Neden intihar etti? Öldü mü? ile ilgili etiketler Zuhal Topal Siyanür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.