Uğur Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Uğur Arslan kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Şiirleri dinleyicilerin kalbini çalan Uğur Arslan bugün uzun aradan sonra ekranlara dönmesi ile gündem oldu. Sizler için Uğur Arslan kimdir, kaç yaşında detayları ile haberimizde.

Uğur Arslan kimdir, kaç yaşında soruları aranmaya başlandı. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan’ın hayatını sizler için derledik. Uğur Arslan kimdir, kaç yaşında?

Uğur Arslan kimdir?

Uğur Arslan 3 Ağustos 1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası işçi, annesi ise ev  hanımı olan Uğur Arslan 1978 yılında İstanbul Karagümrük Muallim Naci İlköğretim Okulu'nda başladığı öğrenimini, Orta Doğu Koleji'nde sürdürerek devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Sakarya Kampüsü Makine Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduğunda İşe girdiği fabrikadan kısa sürede ayrılarak lise yıllarındaki sunuculuk ve spikerlik idealini gerçekleştirmek için Ak Radyo'da program sunuculuğu yapmaya başlamıştır.

Uğur Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Bir yıl sonra da Kanal 7 televizyonunda sunuculuk ve sonrasında program yapımcılığına başlayan Uğur Arslan bir yıl sunuculuk, spikerlik eğitimini aldıktan sonra Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi görmüştür. Temmuz 1999'da New York'ta ilk kısa filmini çekmeye başladıktan bir ay sonra askerlik görevini yapmak üzere Türkiye'ye dönen Uğur Arslan askerliğini İzmir Narlıdere'de yapmıştır.

Daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle tanınmakta olan Uğur Arslan, Kanal 7'de daha önceleri Ramazan aylarında yayınlanan, sosyal yardım içerikli Deniz Feneri adlı TV programını sunmaya başlamıştır. Eski sinema oyuncusu Osman Yağmurdereli ve İsmail Uğurlu ile birlikte sunduğu program kısa sürede büyük ilgi görünce 1998 yılında aynı isimde "Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"ni kurarak Yönetim Kurulu Başkanlı'ğını yapmıştır.

Bir dönem TGRT'de Yol Hikâyeleri isimli programı sunmuştur. Kendi şiirlerini seslendirdiği çeşitli albümler çıkaran Uğur Arslan, FOX kanalının evlendirme programı Su Gibi programını Songül Karlı ile birlikte sunmaya başlamış ve ardından 2013 Haziran'ında bu program sona ermiştir. Yine aynı kanalda bir sonraki sezon Mucize Hayatlar isimli programı sunarak ekrana gelmiştir. Ancak ilgi görmeyince program yayından kaldırmıştır. Bunun üzerine Uğur Arslan FOX TV'le olan anlaşmasını sonlandırarak 2014 Mart'ında yeniden Kanal 7'de Uğur Arslan'la Umut Var isimli programı sunmaya başladı.

2012 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Benzemez Kimse Sana adlı programda yarışan sunucu daha sonradan Seda Sayan ile birlikte Star TV'de yayınlanmakta olan Evleneceksen Gel programını sunmuştur. Uğur Arslan Seçil Arslan ile evlidir ve 2 çocuğu bulunmaktadır.

Instagram adresi ne?

Ünlü sunucunun Instagram adresi ne Uğur Arslan (@ugurarslanvip) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Uğur Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Uğur Arslan kimdir kaç yaşında nerelidir evli mi Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.