Uğur Akkuş ile Gonca Sağlam arasındaki sular durulmuyor

Eşi Ebru Şallı ile Maldivler'de aşk tazeleyen iş insanı Uğur Akkuş, 2018 yılında olaylı bir şekilde boşandığı iki çocuğunun annesi Gonca Sağlam'a velayet davası açtı.

2018 yılında evliliklerini sonlandıran Uğur Akkuş ile Gonca Sağlam arasındaki sular durulmuyor. Ebru Şallı ile Maldivler'de tatil yapan Uğur Akkuş, 2018'de boşandığı eski eşi Gonca Sağlam'a velayet davası açtı.

UĞUR AKKUŞ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ TALEP ETTİ

tv100'ün haberine göre; Gonca Sağlam'la evliliğinden 2 çocuğu olan Akkuş, 22 Mart'ta İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Akkuş boşandıklarından beri çocuklarının annelerinde olan velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti. Hukuk savaşları bitmek bilmeyen Akkuş ile Sağlam arasında mal paylaşımı ve darp başta olmak üzere açılan onlarca dava bulunuyor.

Uğur Akkuş ile Gonca Sağlam arasındaki sular durulmuyor

MAHKEMEDEN GONCA SAĞLAM'A BERAAT

Uğur Akkuş, geçtiğimiz aylarda eski eşi Gonca Sağlam'ı kendine şantaj yaparak para talebinde bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunmuş, mahkeme ise Gonca Sağlam'ın suçsuz bulunduğuna kanaat getirerek beraatına karar vermişti.

Uğur Akkuş ile Gonca Sağlam arasındaki sular durulmuyor - Resim : 2
Uğur Akkuş şu sıralar 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Ebru Şallı ile Maldivler'de moral depoluyor...

Uğur Akkuş ile Gonca Sağlam arasındaki sular durulmuyor ile ilgili etiketler Uğur Akkuş Ebru Şallı dava gonca sağlam velayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.