Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifi etti

Daha önce rol aldığı AŞK101 dizisiyle yıldızı parlayan 20 yaşındaki oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile 'Ay tenli kadın' şarkısı dillere dolanan 30 yaşındaki şarkıcı Ufuk Beydemir evleniyor. Genç şarkıcı sevgilisine evlenme teklifi etti. İkili müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan sanatçı çift İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'den güzel haber geldi. Evlilik kararı alan ikili güzel haberi sosyal medyadan aynı anda yaptıkları paylaşımlarla duyurdular.

İpek Filiz Yazıcı kendisinden 10 yaş büyük olan müzisyen aşkı Ufuk Beydemir'den evlenme teklifi aldı. Geçtiğimiz yıl nisan ayında birlikteliklerini ilan eden çift, evlenme teklifi karelerini Instagram'dan yayınladı.

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

İkili aynı anda paylaştığı karelere, "Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi" notunu düştü. Aralarında Nurgül Yeşilçay, Rojda Demirer ve Mabel Matiz gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden çifte tebrik mesajları yağdı.

Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifi etti

Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifi etti - Resim : 2

Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifi etti - Resim : 3

Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifi etti ile ilgili etiketler İpek Filiz Yazıcı ufuk beydemir evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.