Ufuk Bayraktar'ın rol aldığı 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin vizyon tarihi belli oldu

Ezel dizisinde Ramiz Dayı’nın geçliğini canlandırarak milyonların gönlünde taht kuran Ufuk Bayraktar, 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Filmin oyuncuları ve hikayesi ile birlikte vizyon tarihi merak ediliyor.

Ubay Film, Zyef Film ve Insignia’nın ortak yapımı ile ilk fragmanı 2019 yılında yayınlanan ‘Dayı’ filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. İlk olarak gösterim tarihi 2020 olarak belirlenen film, koronavirüs pandemisi yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti.


10 ARALIK'TA VİZYONA GİRİYOR

Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul’da çekimleri gerçekleştirilen Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin gösterim tarihi son olarak 10 Aralık 2021 Cuma olarak belirlendi. Toplamda 2 saat 5 dakikadan ibaret olan ‘Dayı’ filmi; dram, macera ve aşk türünde izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Ezel, Dağ, Dağ II, Vatanım Sensin gibi yapımların yaratıcısı Uğur Bayraktar yer alıyor. Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün kaleme aldığı “Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filminin başrolünde ise Uğur Bayraktar oynuyor. Bayraktar’ın son açıklamasına göre; filmin 2010-2011 yılları arasında yayınlanan ve Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz Dayı karakteriyle alakası olmadığını, karakteri yaratırken babasından esinlendiğinden bahsetti.

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİNİN KONUSU

Adil ve sevilen bir kabadayının hayat hikâyesini konu alan Dayı filminde; cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanımızın köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi, onu çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderir. İstanbul’a gelmesiyle kahramanımız çeşitli olaylar silsilesiyle karşılaşarak kabadayılar alemine girecek ve alemdeki zirveye yükseliş hikayesi başlamış olacaktır.

DAYI BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz Karaeski’nin gençliği ile milyonların gönlüne taht kuran Ufuk Bayraktar, ‘Dayı’ filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Seni Seviyorum Adamım filminin başrolü Gizem Karaca ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Turgut Tunçalp de bu filmde yer alacak.

Filmde ayrıca Ahmet Varlı, Beste Bereket, Timur Ölkebaş, Ümit Çırak, Banu Fotocan, Murat Akkoyunlu, Cem Kurtoğlu gibi bilindik isimlerde yer alacak.

 

 

Ufuk Bayraktar'ın rol aldığı 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin vizyon tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Ufuk Bayraktar film Sinema ramiz dayı Dayı: Bir Adamın Hikayesi vizyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.