UFO mu, meteor mu? Kars'tan sonra Ağrı'da da görüldü...

Kars’ın Digor ve Kağızman ilçelerinde gköyüzünde görülen parlak cisim, Ağrı’da da bir vatandaş tarafından görüntülendi...

İddiaya göre, Kağızman ve Digor arasında akşam saatlerinde hayvan otlatan çobanlar havada parlak bir cisim gördü. Hızla yere düşerken ışık saçan cismin göktaşı olduğunu ileri süren çobanlar, “dağlık bölgeye ışıklı cismin” düştüğü yönünde güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmazken, cismin düştüğü bölgeye güvenlik güçlerinin sevk edildiği iddia edildi.

meteor

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde Ercan Deniz adlı vatandaş da havada görülen cismi görüntüledi. Konu ile ilgili konuşan Deniz, havada çok büyük daireler çizen bir cisim gördüğünü ve hemen cep telefonu ile fotoğraflarını çektiği belirtti.

meteor_3

Deniz, "İlk önce helikopter sandım fakat cisim çok tuhaf bir tarafa ışık saçıyordu, el feneri gibi, yaklaşık bir dakika sonra ise büyük daireler çizerek ortadan kayboldu" diye konuştu.

UFO mu, meteor mu? Kars'tan sonra Ağrı'da da görüldü... ile ilgili etiketler Kars Ağrı UFO meteor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.