'UFO gören güvenlikçi'nin şeytani planı ortaya çıktı! Annesini ve kız kardeşini öldürüp intihar süsü vermiş...

Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra cinayeti itiraf eden güvenlik görevlisi Ahmet Özcan ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı. Özcan'ın annesini ve kız kardeşini öldürüp intihar süsü vermeye çalıştığı ve borcunu ödemek için annesine evi sattırmak istediği öne sürüldü. Ayrıca, 2013 yılında ''Gebze'de UFO gören güvenlikçi' şeklinde medyada haber olduğu öğrenildi.

Kartal Atalar Mahallesi'nde dün akşam anne Azime Özcan ve kızı Yasemin Özcan'ın bir dairede cesedine ulaşılmış ve olayın cinayet olduğu ortaya çıkmıştı. Güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın iki gün önce annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdüğü tespit edilmiş ve Ahmet Özcan gözaltına alınmıştı.


İNTİHAR SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞMIŞ

Annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürüp evden ayrılan güvenlik görevlisinin iki gün sonra tekrar olay yerine gelip, suç aleti bıçağı öldürdüğü kız kardeşinin eline tutuşturarak, cinayeti onun üzerine atmaya çalıştığı ortaya çıkmıştı.

OTURDUKLARI DAİREYİ SATTIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Olaya karışan güvenlikçi Ahmet Özcan'ın daha önce 2 kez evlendiği ve şu anda evli olduğu kadınla da boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Borç içerisinde olduğu belirtilen Ahmet Özcan'ın daha önce annesi Azime Özcan'a kendilerine ait bir daireyi sattırdığı ve yine borcu nedeniyle oturdukları daireyi de sattırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Cinayetin de bu nedenle işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

YILLAR ÖNCE ''UFO GÖREN GÜVENLİKÇİ'' DİYE HABERLERE ÇIKMIŞ

Ayrıca güvenlikçi Ahmet Özcan'ın 2013 yılında ''Gebze'de UFO gören güvenlikçi'' şeklinde medyada haber olduğu belirtildi.

 

'UFO gören güvenlikçi'nin şeytani planı ortaya çıktı! Annesini ve kız kardeşini öldürüp intihar süsü vermiş... ile ilgili etiketler Kartal Anne cinayet ahmet özcan kız kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.