Ufak Tefek Cinayetler'de şok sahne: Oya öldü!

Ekranların bol entrikalı dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam yayınlanan 27. bölümü yine nefes kesti. Dizinin son bölümünün bitmesinin ardından 28. bölümden ilk sahne yayınlandı. İlk sahnede, eski okul arkadaşı Elif'in kendisini zehirlediği anlayan Oya, Elif'i sıkıştırıp tehdit ediyor ve Merve'yi aratıp öldüğünü söyletiyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Salı akşamı 27. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün bitmesinin ardından 28. bölümden ilk sahne yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler'de Oya kendisine karşı kurulan planı çözerek karşı atağa geçti.

Eski okul arkadaşı Elif'in kendisine yaptığı iğnenin içeriğini öğrenen Oya, kendisine kurulan kumpasın da farkına vardı. Yeni bölüm ilk sahnesinde, Oya Elif'in önünü keserek kolunu kıvırıyor ve kendisine yaptığı zehiri öğrendiğini söylüyor. Elif'ten Merve'yi arayarak kendisinin öldüğünü söylemesini istiyor. Oya'nın tehdit etmesiyle dediğini yapan Elif ise, 'Çok sevindi. Ölüm haberin müjde gibi geliyor insanlara. Artık nasıl sevilmiyorsan' dedi. Oya'nın ise 'Dur dur. Ben daha sevindireceğim onu. Bekle' sözleri dikkat çekiyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Merve saldırısına devam ediyor. Oya ise dişli, o kadar kolay yıkılacak gibi değil; Serhan’la ilişkileri sandığından da güçlü. Pek çok savaştan yine birbirlerini seçerek çıkıyorlar. Oya, olup bitenin Merve’nin oyunu olduğunu anlayacak mı? Elif, Oya’dan istediğini alabilecek mi? Kemal başkomiser adım adım sona yaklaşıyor artık; şüphelilerle görüşmek için izin çıkarttırıyor! Derya bile onlarla nihayet karşılaşacağı için heyecanlı!

Ufak Tefek Cinayetler'de şok sahne: Oya öldü! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler son bölüm 27 bölüm 28bölüm oya öldü mü oya öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.