Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Arzu mu?

Edip'i kimin öldürdüğü Ufak Tefek Cinayetler dizisinde merak edilen konular arasında yer alıyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı dizi hayranlıkla izleniyor. Sezon finalinde Edip'in ölmesi sonrasında katilin kim olduğu ise herkes tarafından merak ediliyor. Fragmanda ise Arzu'nun dolabında çıkan nesne Oya'yı şüphelendirir. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Katil kim? Arzu mu? Detaylar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Her bölümü soluksuz izlenen dizi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Ufak Tefek Cinayetler'de ölen isim Edip oldu. Ama katilin kim olduğu bilinmiyor. 35.bölüm fragmanında Arzu'nun evinde dolaptan çıkan nesne şaşırtıyor. Edip'in katilinin Arzu olup olmadığı ise merak konusu. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Katil kim? Arzu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Arzu mu?

Arzu'nun dolabında beze sarılı şamdan bulunduğunu öğrenen Oya, bu detaya ulaştığında Arzu tarafından pek de hoş karşılanmamıştır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER
Dizi dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni toplamıştı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanında ekrana gelen görüntüler, diziyi yakından takip eden birçok izleyici tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kerim Adil Sağlam ve Serhan'ın aynı yemek masasında buluştuğu bölüm, bazı detayların ortaya çıkmasıyla birlikte akıllarda soru işareti oluşturdu. Oya'yı sorgulamaları esnasında, Edip'in aslında sadece itilmediği, aşağı düşmeden önce başına sert bir cisimle vurulduğu gerçeğinin de olduğu bilgilerini aktaran Komiser Kemal, yeni bir gelişmeye olanak sağlamıştır.

 UFAK TEFEK CİNAYETLER 34. BÖLÜM ÖZETİ
Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

USHAN ÇAKIR
Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984, İzmir - Karşıyaka doğumlu Türk oyuncudur.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir.

Dedemin İnsanları, Uzun Hikaye ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinde rol almıştır. Çeşitli dizilerde seslendirmeler de yaptı.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Iska : Fuat Mete - Krek - 2013 / 2014
Kurabiye Ev : Mark Schultz - Tiyatro Yan Etki - 2012
Korku Tüneli : Philip Ridley - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Bazı Sesler : Joe Penhall - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Açık Denizde : Slowomir Mrozek - Kent Oyuncuları - 2007
Kuyruk (oyun) : Israel Horowitz - Kent Oyuncuları - 2007
Anna Karenina : Lev Tolstoy/Helen Edmundson - Kent Oyuncuları - 2006

Filmografi
2005 Belalı Baldız Barış
2006 Başka Semtin Çocukları
2008-2009 Gece Gündüz Yavuz/Damat Ferit
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi Okan
2011 Dedemin İnsanları Büyük Ozan
2012 Uzun Hikaye Mustafa
2011-2012 Leyla ile Mecnun Arda
2013 20 Dakika Özgür
2014 Kurt Seyit ve Şura Celil Kamilof
2015 Kara Ekmek Çetin
2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem Hezârfen Ahmed Çelebi
2017 Kara Yazı Mehmet
2018 Masum Değiliz Volkan

Ödülleri
20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Tiyatro Oyuncusu (Dram) (Göl Kıyısı, Talimhane Tiyatrosu)
2016 - 20. Afife Tiyatro Ödülleri, "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" (Göl Kıyısı)

 UFAK TEFEK CİNAYETLER 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık'a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor. Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık'ta...

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? Arzu mu? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler edip kim öldürdü arzu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.