Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne?

Star Tv'nin entrika, sır, taht oyunları üzerine dönen olayları aktaran dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e katılan yeni oyuncularından Ushan Çakır'ın rolü belli oldu. Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? Hangi karakteri canlandıracak? Diziyle ve yeni sezonla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Star TV'nin başarılı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezonuna günler kaldı. İkinci sezonda kadroya katılacak sürpriz ismin kim olduğu açıklanınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? Hangi karakteri canlandıracak? Başarılı oyuncunun kariyeri ve yeni rolü, dizisiyle alakalı bilgilere bu haberden ulaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne?

UFAK TEFEK CİNAYETLERİN YENİ OYUNCUSU USHAN ÇAKIR'IN ROLÜ NE?
Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonu sürprizlerle açacak.

Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan, son olarak ise Masunm Değiliz'de rol alan Ushan Çakır, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen karakterine hayat verecek. 34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakter 'Sarmaşık'ı karıştıracak.

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? - Resim : 2


USHAN ÇAKIR
Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984, İzmir - Karşıyaka doğumlu Türk oyuncudur.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir.

Dedemin İnsanları, Uzun Hikaye ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinde rol almıştır. Çeşitli dizilerde seslendirmeler de yaptı.

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? - Resim : 3

Rol aldığı tiyatro oyunları
Iska : Fuat Mete - Krek - 2013 / 2014
Kurabiye Ev : Mark Schultz - Tiyatro Yan Etki - 2012
Korku Tüneli : Philip Ridley - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Bazı Sesler : Joe Penhall - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Açık Denizde : Slowomir Mrozek - Kent Oyuncuları - 2007
Kuyruk (oyun) : Israel Horowitz - Kent Oyuncuları - 2007
Anna Karenina : Lev Tolstoy/Helen Edmundson - Kent Oyuncuları - 2006

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? - Resim : 4

Filmografi
2005 Belalı Baldız Barış
2006 Başka Semtin Çocukları
2008-2009 Gece Gündüz Yavuz/Damat Ferit
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi Okan
2011 Dedemin İnsanları Büyük Ozan
2012 Uzun Hikaye Mustafa
2011-2012 Leyla ile Mecnun Arda
2013 20 Dakika Özgür
2014 Kurt Seyit ve Şura Celil Kamilof
2015 Kara Ekmek Çetin
2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem Hezârfen Ahmed Çelebi
2017 Kara Yazı Mehmet
2018 Masum Değiliz Volkan

Ödülleri
20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Tiyatro Oyuncusu (Dram) (Göl Kıyısı, Talimhane Tiyatrosu)
2016 - 20. Afife Tiyatro Ödülleri, "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" (Göl Kıyısı)

 

 

 

 

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? - Resim : 5

UFAK TEFEK CİNAYETLER
Dizi dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni toplamıştı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

MERT FIRAT
10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.

Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.

Oyun Atelyesinin oyuncusu olan Mert Fırat, Fırat, Palyaço Prens, Şeyh Bedrettin ve Atları da Vururlar adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

İlk sinema filmi deneyimini 'Soyağacı' adlı filmde rol alarak yaşamıştır. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, iki filminde başrolünde oynamıştır.Ankara Uluslararası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde 'en iyi erkek oyuncu' seçilmiştir. Sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi ile beraber bu ödüle layık görülmüştür.

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Kelebeğin Rüyası' adlı sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki genç şairin hayatını canlandırmıştır.

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? - Resim : 6

GÖKÇE BAHADIR
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

 

 

 

 

 

Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu Ushan Çakır'ın rolü ne? ile ilgili etiketler Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler yeni rolü ne hangi rolü oynayacak startv
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.