Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Final bölüm hd izle! Cinayetler ortaya çıkıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! STAR TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler final bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Reytinglere yenik düşen dizide final bölümünde nefesler tutuldu cinayetlerin ortaya çıkması bekleniyor.Oya cinayeti kabul mu edecek sorusu izleyenleri meraklandırmayı başardı.Vatandaşlar nefes kesecek bölümü araştırmaya başladı.Peki Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Final bölüm hd izle! Cinayetler ortaya çıkıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Reytinglere yenik düşen dizi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yayınlanacak final bölümüyle izleyicisine veda edecek.Nefes kesen bir final bölümü izleyenleri bekliyor.Sarmaşık da yaşanan cinayetlerin bir bir açığa çıkması bekleniyor.Nefes kesen final bölümü izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor.Peki Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Final bölüm hd izle! Cinayetler ortaya çıkıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Final bölüm hd izle! Cinayetler ortaya çıkıyor!

UFAK TEFEK CİNAYETLER FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA!

UFAK TEFEK CİNAYETLER NEDEN BİTTİ

Yayınlandığı ilk günden beri izleyenleri ekran başına toplayan Ufak Tefek Cinayetler başarısız reytingler sonucu ekrana veda ediyor. Dizinin takipçileri senaryosunun sürekli tekrar ettiğini söylerek bir süredir şikayet ediyorlardı...

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM NE OLDU

Ufak Tefek Cinayetler'de Kerim Adil Sağlam ile Serhan yumruk yumruğa kavga etti. Yaşanan olayın ardından yeniden buluşan Kerim ve Serhan arasında şok bir gelişme daha yaşandı. Serhan'ı arayan Merve, Kerim'in yakasını bırakmasını isteyerek, 'Biz eskiden sevgiliydik. Kerim buraya senin için gelmedi' dedi. Kerim ise sonunda Serhan'a Merve'ye olan aşkını itiraf etti. Kerim'in anlattıklarıyla şoke olan Serhan, 'Ben Merve'yi hiç bir zaman böyle sevmedim. Sana artık saygı duyuyorum' dedi. Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim'i kurtarırsa Mila'nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 44. BÖLÜM ÖZETİ

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

41. Bölüm

Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

40. Bölüm

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu'nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu'yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu'nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim'le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.

39. Bölüm

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

38. Bölüm

İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor!

37. Bölüm

Kerim ve Emre, Sarmaşık'ın altını üstüne getirmeye ant içtiler. Şimdi yerin altında gömülü sırları olan Sarmaşık sakinleri düşünsün! Emre gümbür gümbür gidiyor, sırları bir bir ortaya döküyor. Ve bir sonraki aşamaya geçiyorlar: Edip'i kimin öldürdüğünü bulacaklar. Çember daralıyor. Oya bir yandan, Kemal bir yandan, bir de bu adamlar... Sonuca adım adım yaklaşıyoruz. Şer ittifakının dağılması ise an meselesi. Nihayet bir kaçak çıkıyor... Çözülme başladı!

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

9 Kasım 1981 İstanbul doğumlu Gökçe Bahadır, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezundur. Öğrencilik yıllarında Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Bahadır mezun olduktan sonra Best TV’de VJ'lik ardından Show TV’de yayınlanan Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Bir dönem Türk Sinemasının efsane oyuncularından Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile kısa süreli bir evlilik yapan Gökçe Bahadır, 2001 yılında yayınlanan Tatlı Hayat, 2012 yapımı Beşik Kertmesi ve 2003’te yayınlanan Mühürlü Güller gibi televizyon dizilerinde bölümlük rollerle oyunculuk kariyerine başladı.

2004 yılında rol aldığı Hayat Bilgisi dizisindeki Törpü Yeliz karakteriyle ile tanınmaya başlamıştır. Daha sonra JoJo adlı çocuk programı sunan Gökçe Bahadır, dönemin reyting rekortmeni Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle en dikkat çeken oyunculardan biri olarak büyük beğeni topladı. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül ve Adı Efsane dizilerinde başarılı rollerde yer aldı.

Tülin Özen, Mert Fırat, Bade İşçil, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant gibi oyuncuların yer aldığı, Star TV’nin reyting canavarı dizisi Ufak Tefek Cinayetlerde Oya karekterine hayat veren 37 yaşındaki Gökçe Bahadır, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Akrep burcudur.

Gökçe Bahadır’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Oya)(TV Dizisi)
2017 – Adı Efsane (Bahar) (TV Dizisi)
2017 – Aşk Uykusu (Yonca) (Sinema filmi)
2015 – Hatırla Gönül (Gönül) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Neriman) (Sinema filmi)
2013 – Aramızda Kalsın (Yadigar Yıldız) (TV Dizisi)
2012 – Kayıp Şehir (Aysel) (TV Dizisi)
2011 – Dedemin İnsanları (Sinema filmi)
2011 – Sensiz Olmaz (Begüm) (TV Dizisi)
2006-2010 – Yaprak Dökümü (Leyla) (TV Dizisi)
2009 – Hırçın Kız Kadife (Kadife) (Sinema filmi)
2004 – Yol Palas Cinayeti
2004 – Hayat Bilgisi (Törpü Yeliz) (TV Dizisi)
2003 – Mühürlü Güller (TV Dizisi)
2002 – Beşik Kertmesi (TV Dizisi)
2001 – Tatlı Hayat (TV Dizisi)

Ödülleri

2012 – Bilkent ÜniversBade işçil kimdir?

Bade İşçil kimdir?

8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul'a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım'la abisi Nişantaşı'nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu'nda 1600 kişi içinden 146'ncı oldu.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço'nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül'ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star'da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi "Gülpare" dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak'dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan "Metropol Cafe" isimli komedi dizisinde rol aldı.
2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın "Ezel" dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra "Kuzey Güney" dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor.

Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında "Becel" yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı.

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi.

Filmleri :
2006 – Gülpare
2007 – Metropol Cafe
2009-2011 – Ezel
2011-2013 – Kuzey Güney

Ödülleri :
2012- Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu, Kuzey Güney
2012- Galatasaray Üniversitesi, En İyi Kadın Oyuncu, Kuzey Güney

 

Ufak Tefek Cinayetler 45.bölüm izle! Final bölüm hd izle! Cinayetler ortaya çıkıyor! ile ilgili etiketler canlı izle Star TV ufak tefek cianayetler ufak tefek cinayetler yeni bölüm ufak tefek cinayetler final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.