Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm izle

Ufak Tefek Cinayetler dizisi son bölümü ile ekrana geldi. Dizide yaşananlar merak ediliyor. Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm izleme linki bu haberde yer alıyor.

Star TV'nin dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisi 36. bölümüyle ekrana geldi. 36. bölümde; Serhan’ın annesi Betül Hanım, Oya’ya karşı yeni bir savaş başlatıyor ve Oya-Serhan cephesinde işler daha da karışıyor. Emre, Pelin’i köşeye sıkıştırıyor ve onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Başkomiser Kemal’in peşinde olduğu cinayet aleti şok bir şekilde el değiştiriyor ve Edip cinayeti çözülmeye başlıyor! Katile adım adım yaklaşıyoruz. Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm izle! Detaylarıyla haberimizde bulunuyor.

Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm izle

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36. BÖLÜM İZLE

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36. BÖLÜM ÖZETİ
Kerim, geçmişi eşeleyerek Merve’nin canını çok yaktı. Şimdi sıra Merve’de! Merve, Kerim’in zayıf bir noktasını bulup onu alt etmeye kararlı. Ama Kerim de öyle kolay kolay yere serilecek bir adam değil. Aşil topuğunu ustaca gizleyen, güçlü bir savaşçı o. Bu kez Merve’nin işi her zamankinden daha zor!

Serhan’ın annesi Betül Hanım, Oya’ya karşı yeni bir savaş başlatıyor ve Oya-Serhan cephesinde işler daha da karışıyor. Emre, Pelin’i köşeye sıkıştırıyor ve onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Başkomiser Kemal’in peşinde olduğu cinayet aleti şok bir şekilde el değiştiriyor ve Edip cinayeti çözülmeye başlıyor! Katile adım adım yaklaşıyoruz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 35. BÖLÜM
Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu ve sırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi ve resmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34. BÖLÜM KONUSU
Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER
Dizi dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni toplamıştı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

YENİ OYUNCULAR
OSMAN SONANT
Osman Sonant 1 Mart 1979, İstanbul doğumlu televizyon, sinema, tiyatro ve internet oyuncusudur.

1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı oyunculuk eğitimi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 1998 yılında Ferhan Şensoy'un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da çalışmalarını devam ettirmiş ve 1999 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisans eğitimini tamamlamıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu'nun Altın İstiridye ödüllü Pandora'nın kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında başlayan ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden dördüncüsü olan Orhan rolünü canlandırmıştır.

Sahip Olduğu Ödüller
23. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Yangın Var) - 2012
16. Altın Koza Film Festivali "En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü" Pandora'nın Kutusu - 2009

Filmografisi
Tiyatro
Anna Karenina : Lev Nikolayeviç Tolstoy - Kent Oyuncuları - 2006
Gece Mevsimi : Rebecca Lenckiews - Kent Oyuncuları - 2005
Hamlet : Wiliam Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2003

Televizyon
Beş Kardeş : Onur Ünlü - 2015
Ben de Özledim : Onur Ünlü - (Osman Sonant) - 2013
Leyla ile Mecnun : Onur Ünlü - (Yavuz) - 2011 - 2013
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : Serdar Akar (Yavuz) - 2011
Türk Malı : Tayfun Güneyer (Suphi/Süpo) - 2010
Ustalar, Alimler ve Sultanlar (Fatih Sultan Mehmet) - 2010
Yılan Hikâyesi : Nihat Durak (Polis Memuru) - 2001

İnternet
Fi : Sadık Murat Kolhan - 2017

Sinema
Son Takla : Volkan Özgümüş (Cemil) - 2016
Kırık Kalpler Bankası : Onur Ünlü - 2016
Memleket : Murat Saraçoğlu - 2016
İtirazım Var : Onur Ünlü (Cihan Demir) - 2014
Yangın Var : Murat Saraçoğlu - (Koşman) - 2011
Pandora'nın Kutusu : Yeşim Ustaoğlu (Mehmet) 2008
Kurtlar Vadisi Irak : Serdar Akar (Amerikan Çavuş 2) - 2006

Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm izle ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragman 36 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.