Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 31.bölümüyle Star TV'de ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Sarmaşık cephesinin gündemine, Yaza Merhaba partisindeki cinayet vakası bomba gibi düştü. Katilin kim olduğunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte taşlar yerine oturdu. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarının entrika yüklü dizisi Ufak Tefek Cinayetler 31.bölümü izleyici kitlesini ağırladı. Sezon finaline yalnızca sayılı günler kala, 29 Mayıs Salı 2018 tarihinde ekranlara taşınan Ufak Tefek Cinayetler 31.son bölümde; bu sene Oya'nın ev sahipliğini üstlendiği Yaza Merhaba adlı parti cinayet vakasıyla sarsıldı. Öte yandan akıl almaz bir cinayete imza atıldığı bu partide Oya, Sarmaşık kadınlarının eteklerindeki tüm taşları tek tek döktü. Esasında Merve'nin Elif'i, Arzu'nun Burcu'yu ve Pelin'in ise Merve'yi içten içe öldürme gayesi olduğu gerçeğini yüzlerine çarptı. Peki, heyecan ve gerilim seviyesinin zirveye taşındığı Ufak Tefek Cinayetler son bölümün akabinde, sezon finali için sabırsızlık içerisinde geri sayıma başlanan Ufak Tefek Cinayetler 32.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde.

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm fragmanı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 32.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yerini alacaktır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 31.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 


UFAK TEFEK CİNAYETLER 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler 32.bölümüyle 4 Haziran Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cinayet günü geldi çattı! İşte nihayet o gündeyiz. Planlar, hazırlıklar, hamleler ard arda geliyor.
Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya'nın partisine hazırlanıyorlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya'yla başka Elif'le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor. Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak? Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cinayete adım adım... Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler, görmeye başladık.

Diğer yanda Oya- Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor.

Serhan'sa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı.

Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?

Ufak Tefek cinayetler kartların hızlıca açıldığı, şaşırtıcı yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da...

Yayın Günü: 15 Mayıs Salı
Yayın Saati: 20.00


GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 28. bölümünde, Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık....


UFAK TEFEK CİNAYETLER 26. BÖLÜM ÖZET

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yine izleyenleri şok etmeyi başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Oya ve Merve arasındaki savaş oldukça acılı geçeceğe benziyor. Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.

Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde. Serhan Oya'yı burcunun yerine koyuyor ve kafası git gide karışmaya devam ediyor. Merve en büyük kozunu da oynuyor ve Oya'nın üniversiteden arkadaşını planına dahil ediyor. Bebek sahibi olmak isteyen Oya'nın bu zaafını kullanmayı iyi bilen Merve Oya'ya çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Diğer yandan Mehmet Enver'in aileye girmesini çok kıskanıyor. Taylan ise çapkınlık peşinde, eve gelen seksi hizmetçiye göz koyan Taylan, Pelin faktörünü unutsa da kısa zamanda Pelin ona hatırlatıyor.

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ KONUSU

Ufak Tefek Cinayetler Lise yıllarında birbiriyle iyi anlaşan 4 kız arkadaşın hikayesini konu alır. Merve, Pelin, Arzu ve Oya... Ancak bu dört kızdan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Farklı olanın yok edilmesi gerektiğini düşünen 3 arkadaş lise yıllarında hiç unutulamayacak bir olay yaşanmasına sebep olurlar. Gençliğin acemiliği ve acımasızlığıyla işledikleri günahın bedellerini yıllar sonra ödeyeceklerdir. Ancak yıllar geçtikçe hepsi daha da acımasız kadınlar olmuşlardır. Bunu bilmeyen Oya ise yeniden onların arasına karışarak tehlikeli bir oyunu başlatır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ OYUNCULARI

OYA (Gökçe Bahadır)

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusudur.Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı.Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı.

MERVE (Aslıhan Gürbüz)

Aslıhan Gürbüz kimdir, Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul‘dan, Bursa İnegöl‘e taşınmışlar. İnegöl’de ikamet eden babası Turgut Gürbüz vefat etti. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç‘ın yaptığı ve “Bir Bulut Olsam” dizisinde, başrollerinde Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay ile birlikte Aslıhan Gürbüz de rol aldı.2010 yılından 2012 yılına kadar atv’de yayınlanan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandırdı. Senarist ekibinin başında Gani Müjde, oyuncular ise Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Bekir Aksoy, Sezai Aydın, Gökçe Özyol gibi oyuncular idi.14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi’nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

PELİN (Bade İşçil)

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım’la abisi Nişantaşı’nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu’nda 1600 kişi içinden 146’ncı oldu.Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço‘nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül‘ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star’da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak’dan oyunculuk dersleri aldı.2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı.2009-2011 yılları arasında Ay Yapım’ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor.Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında “Becel” yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı.Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi.ARZU

ARZU (Tülin Özen)

Tülin Özen, 24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun’da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesi ve babası mühendistir. Bir kız kardeşi vardır. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisedeyken fiziği ve kimyası iyi olduğu için İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliğini gitmiş. 3.sınıftayken Yeditepe Üniversitesi'nin konservatuar sınavlarına girmiş ve kazanmış ailesine kazandığını söyleyip okulunu 3. sınıfta bırakmış ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı.2004 yılında Semih Kaplanoğlu’nun yazıp yönettiği “Meleğin Düşüşü” adlı sinema filminde oynadı. Bol ödül alan bu filmde Tülin Özen de En İyi Kadın Oyuncu ödülü almıştır.2013 yılında “Aldırma Gönül” adlı dizide oynadı. Yine aynı yıl “Mavi Dalga” adlı sinema filminde Ayris Alptekin, Onur Saylak, Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynamıştır.Tülin Özen, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan “Pek Yakında” sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi oyuncularla birlikte oynadı.

SERHAN (Mert Fırat)

Ankara’da, 10 Ocak 1981 yılında dünyaya gelen Mert Fırat, Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’ni bitirdi. Çok yönlü olmasıyla dikkatleri üstüne çeken ve birçok sinema, tiyatro ve dizide rol almasının yanında senarist olması yönlüyle de oldukça başarılı bir oyuncudur. Mert Fırat, eğitimi boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Suç ve Ceza (2001-2004), Şeyh Bedrettin (2002-2003), Palyaço Prens (2003-2004), Atları Da Vururlar (2004-2005) gibi toplam 22 oyunda sahne almıştır.Televizyon dizilerinde karizmasıyla boy gösteren oyuncu Bizim Evin Halleri adlı diziyle de izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. En çok yükselişini ise Yersiz Yurtsuz dizisindeki Hüseyin karakteriyle yapmıştır.Binbir Gece adlı diziyle başarılı performans gösteren oyuncu, Kapalı Çarşı dizisinde yüksek performans göstererek, dikkatleri üzerine çekmiştir.

TAYLAN (Ferit Aktuğ)

Ferit Aktuğ, 1978 yılında Adana'da doğan Ferit Aktuğ, 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Birçok dizi, sinema filmi ve reklam filminde yer almıştır. Koçum Benim dizisi ile kariyerine adım atan Ferit Aktuğ, Kavak Yelleri dizisi ile ekranların tanınan yüzü olmuştur.Kariyerinde çok sayıda dizi,tiyatro ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Ferit Aktuğ, başarılı performansları ile izleyenlerden her zaman tam not almayı başaran bir oyuncu olmuştur.

 

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler son bölüm 32. bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.