Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 29. bölümü ile ekranlara geldi. Dizideson düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izlemek için detyalar haberimizde. Ayrıca Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm izleme linki haberimizde.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izlemek için detaylar haberimizde. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler 29. bölümü ile ekranlara geldi. Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak? Son bölümün ardından herkes yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm izleme linki haberimizde.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30. BÖLÜM FRAGMAN

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm izleyicileri ile buluştu. Dizinin sıkı takipçileri Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izlemek için aramalara başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Son fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle - Resim : 2

Ufak Tefek Cinayetler 29. bölümde neler oldu?
Cinayete adım adım... Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler, görmeye başladık.

Diğer yanda Oya- Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor.

Serhan'sa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı.

Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?

Ufak Tefek cinayetler kartların hızlıca açıldığı, şaşırtıcı yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da...

Yayın Günü: 15 Mayıs Salı
Yayın Saati: 20.00

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle - Resim : 3

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 28. bölümünde, Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık....

UFAK TEFEK CİNAYETLER 26. BÖLÜM ÖZET

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yine izleyenleri şok etmeyi başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Oya ve Merve arasındaki savaş oldukça acılı geçeceğe benziyor. Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.

Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde. Serhan Oya'yı burcunun yerine koyuyor ve kafası git gide karışmaya devam ediyor. Merve en büyük kozunu da oynuyor ve Oya'nın üniversiteden arkadaşını planına dahil ediyor. Bebek sahibi olmak isteyen Oya'nın bu zaafını kullanmayı iyi bilen Merve Oya'ya çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Diğer yandan Mehmet Enver'in aileye girmesini çok kıskanıyor. Taylan ise çapkınlık peşinde, eve gelen seksi hizmetçiye göz koyan Taylan, Pelin faktörünü unutsa da kısa zamanda Pelin ona hatırlatıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle - Resim : 4

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ KONUSU

Ufak Tefek Cinayetler Lise yıllarında birbiriyle iyi anlaşan 4 kız arkadaşın hikayesini konu alır. Merve, Pelin, Arzu ve Oya... Ancak bu dört kızdan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Farklı olanın yok edilmesi gerektiğini düşünen 3 arkadaş lise yıllarında hiç unutulamayacak bir olay yaşanmasına sebep olurlar. Gençliğin acemiliği ve acımasızlığıyla işledikleri günahın bedellerini yıllar sonra ödeyeceklerdir. Ancak yıllar geçtikçe hepsi daha da acımasız kadınlar olmuşlardır. Bunu bilmeyen Oya ise yeniden onların arasına karışarak tehlikeli bir oyunu başlatır.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragman izle - Resim : 5

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ OYUNCULARI

Taylan (Ferit Aktuğ)

Taylan Pelin'in kocası, Oya'nın da eski sevgilisidir. Taylan keyif adamıdır. Biraz çapkın ve fırlama bir karakterdir. Dedikoduyu sever ancak zararsızdır. Kendisine söylenenlere hemen inanır.

Ferit Aktuğ 1978 yılında Adana'da doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Yer aldığı projeler ise; "Kavak Yelleri", "Aramızda Kalmasın", "Kördüğüm", "Haziran Gecesi", "Kampüsistan" ve "Koçum Benim"dir.

Serhan (Mert Fırat)

Serhan Merve'nin eşidir. Sert bir mizaca sahiptir. Sessiz ve içine kapanık bir karakterdir. Ancak nazik ve hoşgörülüdür. Zengin bir ailenin çocuğu olmasına rağmen ailesinin yatılı okula verdiği sevgi görmemiş genç bir adamdır.

Mert Fırat 10 Ocak 1981 yıllında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezundur. Yer aldığı projeler ise; "Yersiz Yurtsuz", Kapalı Çarşı", "Binbir Gece", "Başka Dilde Aşk", "Bizim Evin Haller", "Dedemin İnsanları" ve "İntikam"dır.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.